fbpx

Vuorotyönjohtaja Siikalatvan elementtitehtaalle

Tehtäväkuvaus

Tule Siklalle rakentamaan kutsuvia koteja ja toimivia tiloja, jotka on Tehty sulle! Meillä tilojen käyttäjät ovat toimintamme keskiössä ja haluammekin tuottaa heille yhä parempia käyttäjäkokemuksia.

Siklaelementit Oy hakee vuorotyönjohtajaa Siikalatvan Rantsilan moduulielementtitehtaalle. Vuorotyönjohtajana vastaat oman vuorosi töiden sujuvuudesta, tehokkuudesta, aikatauluista ja laadusta yhdessä muun tiimin kanssa. Osallistut tuotannon virtauksen parantamiseen ja kehittämiseen, osaat käyttää yleisimpiä tietokoneohjelmistoja ja olet halukas oppimaan niitä lisää. Johdat, kannustat ja sparraat vuorosi henkilöstöä ja huolehdit vuorosi työturvallisuudesta sovitun mukaan. Osaat seurata ja raportoida työvuorosi sovittuja mittareita.

Toivomme kokemusta esimiestehtävistä tehdasympäristössä tai rakennustyömailta, soveltuvaa rakennusalan tai tuotantotalouden koulutusta tai pidempää kokemusta rakennusalalla työskentelystä. Myös reipas ja iloinen ote vaativaan ja vastuulliseen työhön on toivomuslistallamme. Tarjoamme vakituisen työsuhteen lisäksi nykyaikaiset työskentelyolosuhteet ja paikan voimakkaasti kasvavassa yrityksessä. Lisäksi tarjoamme kilpailukykyisen palkkauksen, työyhteisön vahvan tuen sekä mahdollisuuden kehittyä alan vahvaksi osaajaksi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Siklaelementit Oy:n tehtaanjohtaja Matti Kämäräinen, puh. 040 772 0950.

Lähetäthän hakemuksesi alla olevan hakulomakkeen kautta mahdollisimman pikaisesti, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

 

Kysyimme kymmeniltä siklalaisilta, millaista meillä on olla töissä. Vastauksista nousi esiin yksi lause, joka kiteytti työntekijöidemme ajatukset: Meillä on töissä mukavanrohkea tekemisen meininki. Tätä meininkiä haluamme ylläpitää myös tulevaisuudessa – tervetuloa joukkoomme!

Sikla on voimakkaasti kasvava rakennus- ja kiinteistökehitysalan konserni – tulevaisuuden rakentaja. Missionamme on tuottaa tilojemme käyttäjille parempia käyttäjäkokemuksia. Konserniin kuuluvat rivi-, luhti- ja kerrostaloja sekä kouluja, hoivakoteja ja päiväkoteja rakentava Siklatilat Oy, esivalmistetehdas Siklaelementit Oy ja hallintopalveluita tuottava konsernin emoyhtiö Sikla Oy. Konsernin liikevaihto vuonna 2019 oli 114 miljoonaa euroa. Työllistämme noin 150 rakennus- ja talotekniikka-alan ammattilaista.

Lähetä hakemus

  • Pudota tiedostot tähän tai
    Max. tiedoston koko: 10 MB.