fbpx

Työpäällikkö Etelä-Suomeen

Tehtäväkuvaus

Tule Siklalle rakentamaan koteja ja tiloja, jotka on Tehty sulle! Meillä tilojen käyttäjät ovat toimintamme keskiössä ja haluammekin tuottaa heille yhä parempia käyttäjäkokemuksia.

Siklatilat Oy hakee työpäällikköä Etelä-Suomeen. Vastaat tehtävässäsi sinulle nimettyjen työmaiden kulusta ja toiminnasta yhteistyössä vastaavien työnjohtajien kanssa. Vastuullasi olevat hankkeet ovat pääosin asuntotuotannon hankkeita. Toimit myös työmaiden vastaavien työnjohtajien esihenkilönä. Olet siis kärkijoukoissamme rakentamassa tilojemme tuleville käyttäjille parempia käyttäjäkokemuksia. Voit työskennellä Vantaan tai Tampereen toimipisteistämme käsin.

Toivomme työpäälliköltä rakennusmestarin tai rakennusinsinöörin koulutusta sekä useamman vuoden kokemusta työnjohto- tai projektinjohtotehtävistä. Rakennusteknisen osaamisen ohella toivomme hakijalta innostunutta ja ihmisläheistä työotetta, kokonaisuuksien hahmotuskykyä sekä kykyä vastuulliseen ja itsenäiseen työhön. Kunnia-asianasi on saattaa rakennukset valmiiksi laadukkaasti ja ajallaan.

Tarjoamme työntekijöillemme säännöllisesti koulutusta vaihtuvista aiheista, panostamme työturvallisuuteen ja meillä on käytössämme hyvät työvälineet (mm. KymppiPro-ohjelmisto). Lisäksi tarjoamme työntekijöillemme Siklan henkilöstöedut, kilpailukykyisen palkkauksen ja vahvan tuen kasvuyrityksessä, jossa on mukavanrohkea tekemisen meininki sekä mahdollisuus kehittyä alan vahvaksi osaajaksi. Mukavat työkaverit tulevat vielä kaupan päälle.

Lisätietoja tehtävästä antaa Sikla-konsernin rakentamisjohtaja Antti Sikala, puh. 044 539 7834.

Lähetäthän hakemuksesi alla olevan hakulomakkeen kautta mahdollisimman pikaisesti, sillä haastattelut käynnistetään hetimiten. Työt alkavat välittömästi sopivan henkilön löydyttyä.

 

Kysyimme kymmeniltä siklalaisilta, millaista meillä on olla töissä. Vastauksista nousi esiin yksi lause, joka kiteytti työntekijöidemme ajatukset: Meillä on töissä mukavanrohkea tekemisen meininki. Tätä meininkiä haluamme ylläpitää myös tulevaisuudessa – tervetuloa joukkoomme!

Sikla on voimakkaasti kasvava rakennus- ja kiinteistökehitysalan konserni – tulevaisuuden rakentaja. Missionamme on tuottaa tilojemme käyttäjille parempia käyttäjäkokemuksia. Konserniin kuuluvat rivi-, luhti- ja kerrostaloja sekä kouluja, hoivakoteja ja päiväkoteja rakentava Siklatilat Oy ja taloelementtitehdas Siklaelementit Oy. Konsernin liikevaihto vuonna 2019 oli 114 miljoonaa euroa. Työllistämme noin 160 rakennus- ja talotekniikka-alan ammattilaista.

Lähetä hakemus

  • Pudota tiedostot tähän tai
    Max. tiedoston koko: 10 MB.