fbpx

Työmaamestari/työmaainsinööri Juupajoelle

Tehtäväkuvaus

Tule Siklalle rakentamaan koteja ja tiloja, jotka on Tehty sulle! Meillä tilojen käyttäjät ovat toimintamme keskiössä ja haluammekin tuottaa heille yhä parempia käyttäjäkokemuksia.

Tehtävään jo valitun henkilön elämäntilanteen muututtua Siklatilat Oy hakee PIKAISESTI työmaamestaria tai työmaainsinööriä Juupajoella käynnistyvälle Hyytiälän metsäaseman työmaalle. Hanke on herättänyt laajalti kiinnostusta Pirkanmaan tiedotusvälineissä. Toimit tehtävässä vastaavan työnjohtajan alaisuudessa vastaten työmaan sujuvuudesta oman vastuualueesi osalta. Olet siis kärkijoukoissamme rakentamassa parempia käyttäjäkokemuksia tilojemme tuleville käyttäjille.

Toivomme sinulta rakennusmestarin tai RI:n koulutusta sekä muutaman vuoden kokemusta vastaavista tehtävistä. Kokemus CLT-rakentamisesta katsotaan eduksi. Rakennusteknisen osaamisen ohella toivomme sinulta ihmisläheistä otetta ja kokonaisuuksien hahmotuskykyä. Kunnia-asianasi on saattaa rakennukset valmiiksi laadukkaasti ja ajallaan.

Tarjoamme henkilökunnallemme säännöllistä koulutusta, panostamme työturvallisuuteen ja meillä on käytössämme ajantasaiset työvälineet (mm. 10Pro-ohjelmisto). Lisäksi tarjoamme työntekijöillemme Siklan henkilöstöedut, kilpailukykyisen palkkauksen ja vahvan tuen kasvuyrityksessä, jossa on mukavanrohkea tekemisen meininki sekä mahdollisuus kehittyä alan vahvaksi osaajaksi. Mukavat työkaverit tulevat vielä kaupan päälle.

Lisätietoja tehtävistä antaa työpäällikkö Matti Jurmu puh. 040 130 7194.

Lähetäthän hakemuksesi alla olevan hakulomakkeen kautta mahdollisimman pikaisesti, sillä haastattelut käynnistetään hetimiten ja työt alkavat välittömästi sopivan henkilön löydyttyä. Työmaa valmistuu toukokuussa 2022.

 

Hyytiälän metsäaseman hankkeesta on uutisoitu esimerkiksi täällä:

Rakennuslehti 4.2.2021

Helsingin yliopisto 4.2.2021

Yle 5.1.2021

KMV-lehti 5.1.2021

Oriveden Sanomat 31.8.2020

 

Kysyimme kymmeniltä siklalaisilta, millaista meillä on olla töissä. Vastauksista nousi esiin yksi lause, joka kiteytti työntekijöidemme ajatukset: Meillä on töissä mukavanrohkea tekemisen meininki. Tätä meininkiä haluamme ylläpitää myös tulevaisuudessa – tervetuloa joukkoomme!

Sikla on valtakunnallinen rakennus- ja kiinteistökehitysalan konserni – tulevaisuuden rakentaja. Missionamme on tuottaa tilojemme käyttäjille parempia käyttäjäkokemuksia. Konserniin kuuluvat rivi-, luhti- ja kerrostaloja sekä kouluja, hoivakoteja ja päiväkoteja rakentava Siklatilat Oy ja taloelementtitehdas Siklaelementit Oy. Konsernin liikevaihto vuonna 2019 oli 114 miljoonaa euroa. Työllistämme noin 150 rakennus- ja talotekniikka-alan ammattilaista.

Lähetä hakemus

  • Pudota tiedostot tähän tai
    Max. tiedoston koko: 10 MB.