fbpx

Tuotantoinsinööri Siikalatvan tehtaalle

Tehtäväkuvaus

Tule Siklalle rakentamaan kutsuvia koteja ja toimivia tiloja, jotka on Tehty sulle! Meillä tilojen käyttäjät ovat toiminnan keskiössä ja haluammekin tuottaa heille yhä parempia käyttäjäkokemuksia.

Siklaelementit Oy hakee tuotantoinsinööriä Siikalatvan Rantsilaan valmistuvaan moduulielementtitehtaaseemme. Tuotantoinsinöörinäu7 johdat ja seuraat yhdessä vuorotyönjohtajien kanssa tehtaan tuotannon sujuvuutta, tehokkuutta ja aikataulutusta. Osallistut materiaalihankintoihin ja materiaalien sisäänkutsuihin, ja teet tiivistä yhteistyötä muun tiimin kanssa tuotannon parantamisen ja kehittämisen parissa. Toivomme hakijalta kokemusta tehdasympäristöstä tai rakennustyömailta, soveltuvaa rakennusalan tai tuotantotalouden koulutusta ja/tai kokemusta materiaalihallinnasta, ostoista sekä reipasta ja iloista otetta tekemiseen.

Tarjoamme vakituisen työsuhteen lisäksi nykyaikaiset työskentelyolosuhteet ja paikan voimakkaasti kasvavassa yrityksessä. Lisäksi tarjoamme kilpailukykyisen palkkauksen, työyhteisön vahvan tuen sekä mahdollisuuden kehittyä alan vahvaksi osaajaksi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Siklaelementit Oy:n tehtaanjohtaja Matti Kämäräinen, puh. 040 772 0950.

Lähetäthän hakemuksesi alla olevan hakulomakkeen kautta mahdollisimman pikaisesti, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

 

Kysyimme kymmeniltä siklalaisilta, millaista meillä on olla töissä. Vastauksista nousi esiin yksi lause, joka kiteytti työntekijöidemme ajatukset: Meillä on töissä mukavanrohkea tekemisen meininki. Tätä meininkiä haluamme ylläpitää myös tulevaisuudessa – tervetuloa joukkoomme!

Sikla on voimakkaasti kasvava rakennus- ja kiinteistökehitysalan konserni – tulevaisuuden rakentaja. Missionamme on tuottaa tilojemme käyttäjille parempia käyttäjäkokemuksia. Konserniin kuuluvat rivi-, luhti- ja kerrostaloja sekä kouluja, hoivakoteja ja päiväkoteja rakentava Siklatilat Oy, esivalmistetehdas Siklaelementit Oy ja hallintopalveluita tuottava konsernin emoyhtiö Sikla Oy. Konsernin liikevaihto vuonna 2019 oli 114 miljoonaa euroa. Työllistämme noin 150 rakennus- ja talotekniikka-alan ammattilaista.

Lähetä hakemus

  • Pudota tiedostot tähän tai
    Max. tiedoston koko: 10 MB.