fbpx

Tiimipäällikkö elementtisuunnitteluun

Tehtäväkuvaus

Siklaelementit Oy hakee tiimipäällikköä elementtisuunnitteluun Tupoksen pääkonttorille Oulun läheisyyteen. Tehtävään kuuluu elementtisuunnittelutiimin päivittäisjohtaminen ja töiden organisointi. Elementtisuunnitteluun käytettävä henkilökohtainen työpanos pitää sinut kiinni tiimin käytännön tekemisessä. Käytämme suunnittelussa Vertex-BD-rakennussuunnitteluohjelmaa, jonka osaaminen on positiivisen asenteen lisäksi eduksi.

Voit olla vastavalmistunut tai jo kokeneempi rakennusinsinööri tai -mestari tai olet näiden opintojen loppusuoralla, jolloin pystyt työskentelemään kokopäiväisesti. Sinulla on jo jonkin verran työkokemusta mallinnusohjelmien käytöstä ja into kehittyä elementtisuunnittelun huippuammattilaiseksi sekä hankkia kokemusta esimiestyöstä.

Tarjoamme vakituisen työsuhteen lisäksi modernit työskentelyolosuhteet pääkonttorillamme, kilpailukykyisen palkkauksen, Siklan henkilöstöedut sekä työyhteisön vahvan tuen yrityksessä, jossa on mukavanrohkea tekemisen meininki ja mahdollisuus kehittyä alan vahvaksi osaajaksi. Ota rohkeasti yhteyttä niin keskustellaan asiasta lisää!

Lisätietoja tehtävästä antaa Siklaelementit Oy:n toimitusjohtaja Lasse Kaikkonen, puh. 050 314 4477 .

Lähetäthän hakemuksesi alla olevan hakulomakkeen kautta mahdollisimman pikaisesti, sillä haastattelut käynnistetään hetimiten. Työt alkavat välittömästi sopivan henkilön löydyttyä.

 

Kysyimme kymmeniltä siklalaisilta, millaista meillä on olla töissä. Vastauksista nousi esiin yksi lause, joka kiteytti työntekijöidemme ajatukset: Meillä on töissä mukavanrohkea tekemisen meininki. Tätä meininkiä haluamme ylläpitää myös tulevaisuudessa – tervetuloa joukkoomme!

Sikla on valtakunnallinen rakennus- ja kiinteistökehitysalan konserni – tulevaisuuden rakentaja. Missionamme on tuottaa tilojemme käyttäjille parempia käyttäjäkokemuksia. Konserniin kuuluvat rivi-, luhti- ja kerrostaloja sekä kouluja, hoivakoteja ja päiväkoteja rakentava Siklatilat Oy ja taloelementtitehdas Siklaelementit Oy. Konsernin liikevaihto vuonna 2019 oli 114 miljoonaa euroa. Työllistämme noin 160 rakennus- ja talotekniikka-alan ammattilaista.

Lähetä hakemus

  • Pudota tiedostot tähän tai
    Max. tiedoston koko: 10 MB.