fbpx

Takuutyönjohtaja Tampereelle tai Vantaalle

Tehtäväkuvaus

Tule Siklalle rakentamaan koteja ja tiloja, jotka on Tehty sulle! Meillä tilojen käyttäjät ovat toimintamme keskiössä ja haluammekin tuottaa heille yhä parempia käyttäjäkokemuksia.

Siklatilat Oy hakee takuutyönjohtajaa Etelä-Suomeen hoitamaan kohteiden jälkimarkkinointia. Takuutyönjohtajana olet kärkijoukoissamme rakentamassa tilojemme tuleville käyttäjille parempia käyttäjäkokemuksia, sillä saat ensikäden tiedon siitä, mitä rakentamissamme tiloissa toimii, ja mikä ei vielä toimi optimaalisesti. Saat siis hoidettavaksesi oman ja itsenäisen vastuualueen, jossa pääset toteuttamaan itseäsi sekä toimimaan aktiivisesti asiakasrajapinnassa. Työ on liikkuvaa työtä Etelä-Suomen alueella, mutta virallinen toimipisteesi voi olla joko Vantaan tai Tampereen toimipisteessämme.

Toivomme hakijalta innostunutta ja ihmisläheistä työotetta, kokonaisuuksien hahmotuskykyä sekä kykyä vastuulliseen ja itsenäiseen työhön. Lisäksi tehtävässä edesauttavat hyvät asiakaspalvelu-, viestintä-, organisointi- ja tiimityötaidot sekä pitkäjänteisyys. Tarjoamme työntekijöillemme Siklan henkilöstöedut, kilpailukykyisen palkkauksen ja vahvan tuen kasvuyrityksessä, jossa on mukavanrohkea tekemisen meininki sekä mahdollisuus kehittyä alan vahvaksi osaajaksi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Sikla-konsernin rakentamisjohtaja Antti Sikala, puh. 044 539 7834.

Lähetäthän hakemuksesi alla olevan hakulomakkeen kautta mahdollisimman pikaisesti, sillä haastattelut käynnistetään hetimiten. Työt alkavat välittömästi sopivan henkilön löydyttyä.

 

Kysyimme kymmeniltä siklalaisilta, millaista meillä on olla töissä. Vastauksista nousi esiin yksi lause, joka kiteytti työntekijöidemme ajatukset: Meillä on töissä mukavanrohkea tekemisen meininki. Tätä meininkiä haluamme ylläpitää myös tulevaisuudessa – tervetuloa joukkoomme!

Sikla on voimakkaasti kasvava rakennus- ja kiinteistökehitysalan konserni – tulevaisuuden rakentaja. Missionamme on tuottaa tilojemme käyttäjille parempia käyttäjäkokemuksia. Konserniin kuuluvat rivi-, luhti- ja kerrostaloja sekä kouluja, hoivakoteja ja päiväkoteja rakentava Siklatilat Oy sekä taloelementtitehdas Siklaelementit Oy. Konsernin liikevaihto vuonna 2019 oli noin 114 miljoonaa euroa. Työllistämme 160 rakennus- ja talotekniikka-alan ammattilaista.

Lähetä hakemus

  • Pudota tiedostot tähän tai
    Max. tiedoston koko: 10 MB.