fbpx

Suunnittelupäällikkö moduulisuunnitteluun

Tehtäväkuvaus

Siklaelementit Oy hakee suunnittelupäällikköä moduulisuunnitteluun Tupoksen pääkonttorille Oulun läheisyyteen. Tehtävään liittyy vuonna 2021 valmistuvan Siikalatvan uuden elementtitehtaan tuotteiden tuotesuunnittelun ohjaus sekä kohdesuunnittelun kokonaisvaltainen johtaminen ja tuotekehitys.

Voit olla suunnittelukokemusta hankkinut rakennusinsinööri tai -mestari tai olet muun suunnittelutaustasi lisäksi hankkinut käytännön kokemusta rakennustekniikasta käytännössä. Sinulla on työkokemusta mallinnusohjelmien käytöstä ja suunnitteluprosessista kokonaisvaltaisesti, kyky kehittää uusia tuotekokonaisuuksia sekä käsitellä rakennuksia teollisen valmistamisen tuotteina.

Tarjoamme vakituisen työsuhteen lisäksi modernit työskentelyolosuhteet pääkonttorillamme, kilpailukykyisen palkkauksen, Siklan henkilöstöedut sekä työyhteisön vahvan tuen yrityksessä, jossa on mukavanrohkea tekemisen meininki ja mahdollisuus kehittyä alan vahvaksi osaajaksi. Ota rohkeasti yhteyttä niin keskustellaan asiasta lisää!

Lisätietoja tehtävästä antaa Siklaelementit Oy:n toimitusjohtaja Lasse Kaikkonen, puh. 050 314 4477 .

Lähetäthän hakemuksesi alla olevan hakulomakkeen kautta mahdollisimman pikaisesti, sillä haastattelut käynnistetään hetimiten. Työt alkavat välittömästi sopivan henkilön löydyttyä.

 

Kysyimme kymmeniltä siklalaisilta, millaista meillä on olla töissä. Vastauksista nousi esiin yksi lause, joka kiteytti työntekijöidemme ajatukset: Meillä on töissä mukavanrohkea tekemisen meininki. Tätä meininkiä haluamme ylläpitää myös tulevaisuudessa – tervetuloa joukkoomme!

Sikla on valtakunnallinen rakennus- ja kiinteistökehitysalan konserni – tulevaisuuden rakentaja. Missionamme on tuottaa tilojemme käyttäjille parempia käyttäjäkokemuksia. Konserniin kuuluvat rivi-, luhti- ja kerrostaloja sekä kouluja, hoivakoteja ja päiväkoteja rakentava Siklatilat Oy ja taloelementtitehdas Siklaelementit Oy. Konsernin liikevaihto vuonna 2019 oli 114 miljoonaa euroa. Työllistämme noin 160 rakennus- ja talotekniikka-alan ammattilaista.

Lähetä hakemus

  • Pudota tiedostot tähän tai
    Max. tiedoston koko: 10 MB.