fbpx

Projektipäällikkö päiväkoti- ja sote-sektorille Ouluun

Tehtäväkuvaus

Tule Siklalle rakentamaan kutsuvia koteja ja toimivia tiloja, jotka on Tehty sulle! Meillä tilojen käyttäjät ovat toiminnan keskiössä ja haluammekin tuottaa heille yhä parempia käyttäjäkokemuksia.

Siklatilat Oy hakee projektipäällikköä vastaamaan projektien tavoitteiden saavuttamisesta nimetyissä päiväkoti- ja sote-sektorin kohteissa. Tehtävän hoitaminen edellyttää rakennusmestarin, rakennusinsinöörin tai rakennustekniikan DI:n koulutusta ja työkokemusta isojen rakennusprojektien johtamisesta, suunnittelusta tai suunnittelunohjauksesta.

Työpisteesi sijaitsee Siklan pääkonttorilla Tupoksessa Oulun kyljessä ja toimialueesi kattaa koko Manner-Suomen.

Toivomme hakijalta innostunutta ja ahkeraa työotetta sekä kykyä vastuulliseen ja itsenäiseen työhön. Tarjoamme osaltamme vakituisen työsuhteen lisäksi Sikla-konsernin vahvan tuen, nykyaikaiset työskentelyolosuhteet, mahdollisuuden luoda uraa kasvuyrityksessä, kilpailukykyisen palkkauksen ja Siklan henkilöstöedut. Mukavat työkaverit tulevat vielä kaupan päälle.

Lisätietoja tehtävästä antaa liiketoimintajohtaja Perttu Aikkila puh. 040 913 2382.

Lähetäthän hakemuksesi palkkatoiveineen alla olevan hakulomakkeen kautta mahdollisimman pikaisesti.

Siklalaiset tunnetaan maailmalla hyvinä tyyppeinä, rakentamisen ja talotekniikan asiantuntijoina sekä ihmisinä, joiden kanssa on helppo toimia. Haluamme, että työntekijämme ovat motivoituneita ja heillä on hyvä olla – niin työssä kuin vapaallakin. Siksi noudatamme oikea ihminen oikeaan työhön -ajattelumallia, olemme avoimia, pidämme hierarkiat matalina ja ovet avoinna kaikille. Haluamme olla työntekijöillemme sopiva kumppani, joka tuo arkeen iloa ja voimaa. Työntekijälupauksemme kuuluukin ”Tehty sulle”. Tervetuloa joukkoomme!

Sikla on voimakkaasti kasvava rakennus- ja kiinteistökehitysalan konserni – tulevaisuuden rakentaja. Missionamme on tuottaa tilojemme käyttäjille parempia käyttäjäkokemuksia. Konserniin kuuluvat rivi-, luhti- ja kerrostaloja sekä kouluja, hoivakoteja ja päiväkoteja rakentava Siklatilat Oy, esivalmistetehdas Siklaelementit Oy ja hallintopalveluita tuottava konsernin emoyhtiö Sikla Oy. Konsernin liikevaihto vuonna 2019 oli 114 miljoonaa euroa. Työllistämme noin 150 rakennus- ja talotekniikka-alan ammattilaista.

Lähetä hakemus

  • Pudota tiedostot tähän tai
    Max. tiedoston koko: 10 MB.