fbpx

Projektipäällikkö kasvatus- ja sotesektorille Ouluun

Tehtäväkuvaus

Tule Siklalle rakentamaan kutsuvia koteja ja toimivia tiloja, jotka on Tehty sulle! Meillä tilojen käyttäjät ovat toiminnan keskiössä ja haluammekin tuottaa heille yhä parempia käyttäjäkokemuksia.

Siklatilat Oy hakee projektipäällikköä vastaamaan projektien tavoitteiden saavuttamisesta nimetyissä kasvatus- ja sote-sektorin hankkeissa. Työpaikkasi on Siklan pääkonttorilla Tupoksessa ja toimialueesi kattaa koko Manner-Suomen.

Tehtävän hoitaminen edellyttää rakennusmestarin, rakennusinsinöörin tai rakennustekniikan DI:n koulutusta ja työkokemusta isojen rakennusprojektien johtamisesta, suunnittelusta tai suunnittelunohjauksesta.

Tarjoamme vakituisen työsuhteen lisäksi monipuolisen, mielenkiintoisen ja haastavan tehtäväkentän nuorekkaassa ja kasvavassa rakennus- ja kiinteistökehitysalan yhtiössä. Lisäksi tarjoamme nykyaikaiset työskentelyolosuhteet uusissa toimitiloissa, Siklan henkilöstöedut, kilpailukykyisen palkkauksen ja vahvan tuen kasvuyrityksessä, jossa on mukavanrohkea tekemisen meininki ja mahdollisuus kehittyä alan vahvaksi osaajaksi. Mukavat työkaverit tulevat vielä kaupan päälle.

Lisätietoja tehtävästä antaa liiketoimintajohtaja Perttu Aikkila, puh. 040 913 2382.

Lähetäthän hakemuksesi alla olevan hakulomakkeen kautta tai sähköpostitse osoitteeseen rekry@sikla.fi mahdollisimman pikaisesti, sillä haastattelut käynnistetään hetimiten.

 

Kysyimme kymmeniltä siklalaisilta, millaista meillä on olla töissä. Vastauksista nousi esiin yksi lause, joka kiteytti työntekijöidemme ajatukset: Meillä on töissä mukavanrohkea tekemisen meininki. Tätä meininkiä haluamme ylläpitää myös tulevaisuudessa – tervetuloa joukkoomme!

Sikla on voimakkaasti kasvava rakennus- ja kiinteistökehitysalan konserni – tulevaisuuden rakentaja. Missionamme on tuottaa tilojemme käyttäjille parempia käyttäjäkokemuksia. Konserniin kuuluvat rivi-, luhti- ja kerrostaloja sekä kouluja, hoivakoteja ja päiväkoteja rakentava Siklatilat Oy, esivalmistetehdas Siklaelementit Oy ja hallintopalveluita tuottava konsernin emoyhtiö Sikla Oy. Konsernin liikevaihto vuonna 2021 oli 110 miljoonaa euroa. Työllistämme noin 170 rakennus- ja talotekniikka-alan ammattilaista.

Lähetä hakemus

  • Pudota tiedostot tähän tai
    Max. tiedoston koko: 10 MB.