fbpx

Projektipäällikkö kasvatus- ja sote-sektorille

Tehtäväkuvaus

Tule Siklalle rakentamaan kutsuvia koteja ja toimivia tiloja, jotka on Tehty sulle! Meillä tilojen käyttäjät ovat toiminnan keskiössä ja haluammekin tuottaa heille yhä parempia käyttäjäkokemuksia.

Siklatilat Oy hakee projektipäällikköä vastaamaan projektien tavoitteiden saavuttamisesta nimetyissä kasvatus- ja sote-sektorin kohteissa. Tehtävän hoitaminen edellyttää rakennusmestarin, rakennusinsinöörin tai rakennustekniikan DI:n koulutusta, työkokemusta isojen rakennusprojektien johtamisesta, suunnittelusta tai suunnittelunohjauksesta sekä rakennusalan kustannustietoutta.

Työpisteesi voi sijaita joko Siklan pääkonttorilla Tupoksessa Oulun kyljessä, toimistollamme Tampereella tai Vantaalla. Toimialueesi kattaa koko Manner-Suomen.

Toivomme hakijalta innostunutta ja ahkeraa työotetta sekä kykyä vastuulliseen ja itsenäiseen työhön. Tarjoamme vakituisen työsuhteen lisäksi nykyaikaiset työskentelyolosuhteet ja paikan voimakkaasti kasvavassa yrityksessä, jossa on mahdollisuus kehittyä alan vahvaksi osaajaksi. Tarjoamme myös Siklan henkilöstöedut kuten mm. laajan työterveyshuollon, Smartumin, polkupyöräedun, vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen sekä veloituksettoman käyttöoikeuden Ylläksen loma-asuntoon. Mukavat työkaverit tulevat vielä kaupan päälle.

Lisätietoja tehtävästä antaa liiketoimintajohtaja Perttu Aikkila, puh. 040 913 2382.

Lähetäthän hakemuksesi palkkatoiveineen alla olevan hakulomakkeen kautta mahdollisimman pikaisesti. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

 

Siklalaiset tunnetaan maailmalla hyvinä tyyppeinä, rakentamisen ja talotekniikan asiantuntijoina sekä ihmisinä, joiden kanssa on helppo toimia. Haluamme, että työntekijämme ovat motivoituneita ja heillä on hyvä olla – niin työssä kuin vapaallakin. Siksi noudatamme oikea ihminen oikeaan työhön -ajattelumallia, olemme avoimia, pidämme hierarkiat matalina ja ovet avoinna kaikille. Haluamme olla työntekijöillemme sopiva kumppani, joka tuo arkeen iloa ja voimaa. Työntekijälupauksemme kuuluukin ”Tehty sulle”. Tervetuloa joukkoomme!

Sikla on jo 15 vuoden ikään ehtinyt, kasvava ja kehittyvä rakennus- ja kiinteistökehitysalan konserni – tulevaisuuden rakentaja. Missionamme on tuottaa tilojemme käyttäjille parempia käyttäjäkokemuksia. Konserniin kuuluvat rivi-, luhti- ja kerrostaloja sekä kouluja, hoivakoteja ja päiväkoteja rakentava Siklatilat Oy, rakentamisen esivalmisteiden tuottaja Siklaelementit Oy sekä hallintopalveluita tuottava konsernin emoyhtiö Sikla Oy. Konsernin liikevaihto vuonna 2021 oli noin 110 miljoonaa euroa. Työllistämme noin 170 rakennus- ja kiinteistökehitysalan ammattilaista.

Lähetä hakemus

  • Pudota tiedostot tähän tai
    Max. tiedoston koko: 10 MB.