fbpx

Projektipäällikkö asuntotuotantoon

Tehtäväkuvaus

Tule Siklalle rakentamaan kutsuvia koteja, jotka on Tehty sulle! Meillä tilojen käyttäjät ovat toimintamme keskiössä ja haluammekin tuottaa heille yhä parempia käyttäjäkokemuksia.

Siklatilat Oy hakee projektipäällikköä vastaamaan projektien tavoitteiden saavuttamisesta nimetyissä asuntohankkeissa. Olet näin kärkijoukoissamme rakentamassa Sikla-kotien tuleville käyttäjille parempia käyttäjäkokemuksia. Tehtävä edellyttää soveltuvaa rakennusalan koulutusta (DI, RI tai RKM) sekä kokemusta suurten rakennusprojektien johtamisesta, suunnittelusta tai suunnittelunohjauksesta. Lopullinen toimenkuva räätälöidään tehtäväkohtaisesti. Voit työskennellä Tupoksen pääkonttorilta, Vantaan tai Tampereen toimipisteistämme käsin.

Toivomme hakijalta innostunutta ja ahkeraa työotetta sekä kykyä vastuulliseen ja itsenäiseen työhön. Tarjoamme osaltamme Sikla-konsernin vahvan tuen, mahdollisuuden luoda uraa kasvuyrityksessä, kilpailukykyisen palkkauksen ja Siklan henkilöstöedut. Mukavat työkaverit tulevat vielä kaupan päälle.

Lisätietoja tehtävästä saat Siklan konsernijohtaja Janne Niemiseltä, puh. 044 534 0543.

Lähetäthän hakemuksesi alla olevan hakulomakkeen kautta mahdollisimman pikaisesti, sillä haastattelut käynnistetään hetimiten.

Siklalaiset tunnetaan maailmalla hyvinä tyyppeinä, rakentamisen ja talotekniikan asiantuntijoina sekä ihmisinä, joiden kanssa on helppo toimia. Haluamme, että työntekijämme ovat motivoituneita ja heillä on hyvä olla – niin työssä kuin vapaallakin. Siksi noudatamme oikea ihminen oikeaan työhön -ajattelumallia, olemme avoimia, pidämme hierarkiat matalina ja ovet avoinna kaikille. Haluamme olla työntekijöillemme sopiva kumppani, joka tuo arkeen iloa ja voimaa. Työntekijälupauksemme kuuluukin ”Tehty sulle”. Tervetuloa joukkoomme!

Sikla on voimakkaasti kasvava rakennus- ja kiinteistökehitysalan konserni – tulevaisuuden rakentaja. Missionamme on tuottaa tilojemme käyttäjille parempia käyttäjäkokemuksia. Konserniin kuuluvat rivi-, luhti- ja kerrostaloja sekä kouluja, hoivakoteja ja päiväkoteja rakentava Siklatilat Oy, esivalmistetehdas Siklaelementit Oy ja hallintopalveluita tuottava konsernin emoyhtiö Sikla Oy. Konsernin liikevaihto vuonna 2019 oli 114 miljoonaa euroa. Työllistämme noin 150 rakennus- ja talotekniikka-alan ammattilaista.

Lähetä hakemus

  • Pudota tiedostot tähän tai
    Max. tiedoston koko: 10 MB.