fbpx

Palkka- ja henkilöstöasiantuntija Ouluun

Tehtäväkuvaus

Tule Siklalle kehittämään kutsuvia koteja ja toimivia tiloja, jotka on Tehty sulle! Meillä tilojen käyttäjät ovat toimintamme keskiössä ja haluammekin tuottaa heille yhä parempia käyttäjäkokemuksia.

Haemme Sikla Oy:n henkilöstö- ja taloushallintotiimiin palkka- ja henkilöstöasiantuntijaa hoitamaan hr-tehtäviä. Tehtävään liittyy palkka-aineistojen tarkastamista, työsuhteiden hallintaa ja muita henkilöstöhallinnon tehtäviä. Palkanlaskentaa ollaan juuri siirtämässä tilitoimistolle, joten tulet toimimaan myös palkkayhdyshenkilön roolissa. Aikaresurssin puitteissa työhösi voi sisältyä myös taloushallinnon tehtäviä. Työpaikkasi sijaitsee pääkonttorillamme Tupoksessa Oulun kyljessä, mutta työskentelemme hybridimallilla, jolloin voit halutessasi tehdä töitä myös etänä parina päivänä viikossa.

Odotamme sinulta työkokemusta palkanlaskennasta ja henkilöstöhallinnon tehtävistä. Olet valmis tarttumaan ennakkoluulottomasti erilaisiin tehtäviin ja sinulla on ratkaisukeskeinen ote. Arvostamme digiosaamista ja kykyä opetella käyttämään uusia ohjelmistoja. Mepco-ohjelmiston tuntemus katsotaan eduksi.

Tarjoamme vakituisen työsuhteen lisäksi monipuolisen, mielenkiintoisen ja haastavan tehtäväkentän nuorekkaassa ja kasvavassa rakennus- ja kiinteistökehitysalan yhtiössä. Lisäksi tarjoamme nykyaikaiset työskentelyolosuhteet moderneissa toimitiloissa, Siklan henkilöstöedut, kuten esimerkiksi laajan työterveyshuollon, Smartum-liikunta-, kulttuuri- ja hierontaedun, polkupyöräedun, vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen sekä veloituksettoman käyttöoikeuden Ylläksen loma-asuntoon.

Lisätietoja tehtävästä antaa Sikla-konsernin hallintojohtaja Tuomo Hilliaho, puh. 0400 252 250.

Lähetäthän hakemuksesi alla olevan hakulomakkeen kautta tai sähköpostitse osoitteeseen rekry@sikla.fi mahdollisimman pikaisesti, sillä haastattelut käynnistetään hetimiten. Paikka täytetään välittömästi sopivan henkilön löydyttyä.

 

Kysyimme kymmeniltä siklalaisilta, millaista meillä on olla töissä. Vastauksista nousi esiin yksi lause, joka kiteytti työntekijöidemme ajatukset: Meillä on töissä mukavanrohkea tekemisen meininki. Tätä meininkiä haluamme ylläpitää myös tulevaisuudessa – tervetuloa joukkoomme!

Sikla on jo 15 vuoden ikään ehtinyt, kasvava ja kehittyvä rakennus- ja kiinteistökehitysalan konserni – tulevaisuuden rakentaja. Missionamme on tuottaa tilojemme käyttäjille parempia käyttäjäkokemuksia. Konserniin kuuluvat rivi-, luhti- ja kerrostaloja sekä kouluja, hoivakoteja ja päiväkoteja rakentava Siklatilat Oy, rakentamisen esivalmisteiden tuottaja Siklaelementit Oy sekä hallintopalveluita tuottava konsernin emoyhtiö Sikla Oy. Konsernin liikevaihto vuonna 2021 oli noin 110 miljoonaa euroa. Työllistämme noin 170 rakennus- ja kiinteistökehitysalan ammattilaista.

Lähetä hakemus

  • Pudota tiedostot tähän tai
    Max. tiedoston koko: 10 MB.