fbpx

Myyntipäällikkö Tampereelle, Ouluun tai Vantaalle

Tehtäväkuvaus

Tule Siklalle rakentamaan koteja ja tiloja, jotka on Tehty sulle! Meillä tilojen käyttäjät ovat toimintamme keskiössä ja haluammekin tuottaa heille yhä parempia käyttäjäkokemuksia.

Siklaelementit Oy hakee myyntipäällikköä vastaamaan elementtimyynnistä sekä kokonaisvaltaisesta asiakassuhteiden hoitamisesta. Asiakkaitasi ovat pääasiassa erikokoiset rakennusliikkeet.

Pääset aloittamaan tässä uudessa tehtävässä puhtaalta pöydältä ja saat mm. vaikuttaa tarvitsemiisi työkaluihin. Elementtirakentamisen tuntemus ja kokemus b2b-myynnistä katsotaan eduksi. Voit työskennellä Tupoksen, Vantaan tai Tampereen toimipisteessämme.

Toivomme hakijalta innostunutta ja ahkeraa työotetta sekä kykyä vastuulliseen ja itsenäiseen työhön. Tarjoamme paikan voimakkaasti kasvavassa yrityksessä, jossa on mukavanrohkea tekemisen meininki. Lisäksi tarjoamme kilpailukykyisen palkkauksen, työyhteisön vahvan tuen sekä mahdollisuuden kehittyä alan vahvaksi osaajaksi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Siklaelementit Oy:n toimitusjohtaja Lasse Kaikkonen, puh. 050 314 4477.

Lähetäthän hakemuksesi alla olevan hakulomakkeen kautta mahdollisimman pikaisesti, sillä haastattelut käynnistetään hetimiten.

 

Kysyimme kymmeniltä siklalaisilta, millaista meillä on olla töissä. Vastauksista nousi esiin yksi lause, joka kiteytti työntekijöidemme ajatukset: Meillä on töissä mukavanrohkea tekemisen meininki. Tätä meininkiä haluamme ylläpitää myös tulevaisuudessa – tervetuloa joukkoomme!

Sikla on voimakkaasti kasvava rakennus- ja kiinteistökehitysalan konserni – tulevaisuuden rakentaja. Missionamme on tuottaa tilojemme käyttäjille parempia käyttäjäkokemuksia. Konserniin kuuluvat rivi-, luhti- ja kerrostaloja sekä kouluja, hoivakoteja ja päiväkoteja rakentava Siklatilat Oy sekä taloelementtitehdas Siklaelementit Oy. Konsernin liikevaihto vuonna 2019 oli noin 114 miljoonaa euroa. Työllistämme 160 rakennus- ja talotekniikka-alan ammattilaista.

Lähetä hakemus

  • Pudota tiedostot tähän tai
    Max. tiedoston koko: 10 MB.