fbpx

Moduulisuunnittelija Rantsilaan tai Tupokseen

Tehtäväkuvaus

Siklaelementit Oy hakee moduulisuunnittelijaa pääkonttorimmelle Tupokseen tai moduulitehtaallemme Rantsilaan. Käytämme suunnittelussa Vertex-BD-rakennussuunnitteluohjelmaa moduulisuunnittelulaajennuksin.

Toivomme hakijalta positiivisen asenteen lisäksi Vertexin hallintaa tai muuta 3D-suunnitteluosaamista. Voit olla vastavalmistunut tai jo kokeneempi rakennusinsinööri tai -mestari tai olet näiden opintojen loppusuoralla, jolloin pystyt työskentelemään kokopäiväisesti. Sinulla on kokemusta mallinnusohjelmien käytöstä ja into kehittyä moduulisuunnittelun huippuammattilaiseksi.

Tarjoamme vakituisen työsuhteen lisäksi nykyaikaiset työskentelyolosuhteet uusissa toimitiloissa ja paikan voimakkaasti kasvavassa yrityksessä. Lisäksi tarjoamme kilpailukykyisen palkkauksen, työyhteisön vahvan tuen sekä mahdollisuuden kehittyä alan vahvaksi osaajaksi. Ota rohkeasti yhteyttä niin keskustellaan asiasta lisää!

Lisätietoja tehtävästä antaa Siklaelementit Oy:n toimitusjohtaja Lasse Kaikkonen, puh. 050 314 4477 .

Lähetäthän hakemuksesi alla olevan hakulomakkeen kautta mahdollisimman pikaisesti, sillä haastattelut käynnistetään hetimiten. Työt alkavat välittömästi sopivan henkilön löydyttyä.

 

Kysyimme kymmeniltä siklalaisilta, millaista meillä on olla töissä. Vastauksista nousi esiin yksi lause, joka kiteytti työntekijöidemme ajatukset: Meillä on töissä mukavanrohkea tekemisen meininki. Tätä meininkiä haluamme ylläpitää myös tulevaisuudessa – tervetuloa joukkoomme!

Sikla on valtakunnallinen rakennus- ja kiinteistökehitysalan konserni – tulevaisuuden rakentaja. Missionamme on tuottaa tilojemme käyttäjille parempia käyttäjäkokemuksia. Konserniin kuuluvat rivi-, luhti- ja kerrostaloja sekä kouluja, hoivakoteja ja päiväkoteja rakentava Siklatilat Oy, taloelementtitehdas Siklaelementit Oy ja hallintopalveluita tuottava konsernin emoyhtiö Sikla Oy. Konsernin liikevaihto vuonna 2019 oli 114 miljoonaa euroa. Työllistämme noin 150 rakennus- ja talotekniikka-alan ammattilaista.

Lähetä hakemus

  • Pudota tiedostot tähän tai
    Max. tiedoston koko: 10 MB.