fbpx

Määrälaskija elementtimyyntiin

Tehtäväkuvaus

Tule Siklalle rakentamaan kutsuvia koteja ja toimivia tiloja, jotka on Tehty sulle! Meillä kotien ja tilojen käyttäjät ovat toimintamme keskiössä, ja haluammekin tuottaa heille yhä parempia käyttäjäkokemuksia.

Haemme Siklaelementit Oy:lle määrälaskijaa tekemään massoittelua ja määrälaskentaa elementtimyynnin ja -tuotannon tueksi. Ensisijainen työskentelypaikka on Limingan tehtaallamme, mutta myös Siikalatvan tehdas sekä toimistomme Tupoksessa, Tampereella ja Vantaalla ovat mahdollisia työntekopaikkoja.

Toivomme hakijalta rakennuspiirustusten tuntemusta, innostunutta ja ahkeraa työotetta sekä kykyä vastuulliseen ja itsenäiseen työhön. Tarjoamme paikan voimakkaasti kasvavassa yrityksessä, jossa on mukavanrohkea tekemisen meininki. Lisäksi tarjoamme Siklan henkilöstöedut, kuten esimerkiksi laajan työterveyshuollon, Smartum-liikunta-, kulttuuri- ja hierontaedun, polkupyöräedun, vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen sekä veloituksettoman käyttöoikeuden Ylläksen loma-asuntoon. Tarjoamme myös kilpailukykyisen palkkauksen, työyhteisön vahvan tuen sekä mahdollisuuden kehittyä alan vahvaksi osaajaksi.

Lisätiedot ja yhteydenotot Siklaelementit Oy:n toimitusjohtaja Lasse Kaikkonen, puh. 050 314 4477.

Lähetäthän hakemuksesi pikaisesti alla olevan hakulomakkeen kautta tai sähköpostilla osoitteeseen rekry@sikla.fi. Paikka täytetään heti sopivan hakijan löytyessä.

Kysyimme kymmeniltä siklalaisilta, millaista meillä on olla töissä. Vastauksista nousi esiin yksi lause, joka kiteytti työntekijöidemme ajatukset: Meillä on töissä mukavanrohkea tekemisen meininki. Tätä meininkiä haluamme ylläpitää myös tulevaisuudessa – tervetuloa joukkoomme!

Sikla on voimakkaasti kasvava rakennus- ja kiinteistökehitysalan konserni – tulevaisuuden rakentaja. Missionamme on tuottaa tilojemme käyttäjille parempia käyttäjäkokemuksia. Konserniin kuuluvat rivi-, luhti- ja kerrostaloja sekä kouluja, hoivakoteja ja päiväkoteja rakentava Siklatilat Oy, esivalmistetehdas Siklaelementit Oy ja hallintopalveluita tuottava konsernin emoyhtiö Sikla Oy. Konsernin liikevaihto vuonna 2021 oli 109 miljoonaa euroa. Työllistämme noin 170 rakennus- ja talotekniikka-alan ammattilaista.

Lähetä hakemus

  • Pudota tiedostot tähän tai
    Max. tiedoston koko: 10 MB.