fbpx

LVI-projektipäällikkö Vantaalle, Tampereelle tai Ouluun

Tehtäväkuvaus

Tule Siklalle rakentamaan kutsuvia koteja, jotka on Tehty sulle! Meillä tilojen käyttäjät ovat toiminnan keskiössä ja haluammekin tuottaa heille yhä parempia käyttäjäkokemuksia.

Siklatilat Oy hakee LVI-projektipäällikköä vastaamaan erikseen nimettyjen kohteiden tarjousvaiheen LVI-hinnoittelusta sekä toteutukseen tulevien projektien LVI-suunnittelun ohjauksesta, LVI-urakoiden kilpailutuksesta ja valinnoista sekä LVI-toimintakokeista. Toimipisteesi voi olla joko Siklan Vantaan tai Tampereen toimistolla tai Oulun kyljessä Tupoksessa sijaitsevalla pääkonttorillamme.

Tarjoamme työntekijöillemme Siklan henkilöstöedut, kuten esimerkiksi laajan työterveyshuollon, Smartum-liikunta-, kulttuuri- ja hierontaedun, polkupyöräedun, vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen sekä veloituksettoman käyttöoikeuden Ylläksen loma-asuntoon. Lisäksi tarjoamme kilpailukykyisen palkkauksen ja vahvan tuen kasvuyrityksessä, jossa on mukavanrohkea tekemisen meininki sekä mahdollisuus kehittyä alan vahvaksi osaajaksi. Mukavat työkaverit tulevat vielä kaupan päälle.

Lisätietoja tehtävästä antaa Sikla-konsernin rakentamisjohtaja Antti Sikala, puh. 044 539 7834.

Lähetäthän hakemuksesi  mahdollisimman pian alla olevan hakulomakkeen kautta tai osoitteeseen rekry@sikla.fi. Käynnistämme haastattelut hetimiten. Paikka täytetään välittömästi sopivan henkilön löydyttyä.

 

Kysyimme kymmeniltä siklalaisilta, millaista meillä on olla töissä. Vastauksista nousi esiin yksi lause, joka kiteytti työntekijöidemme ajatukset: Meillä on töissä mukavanrohkea tekemisen meininki. Tätä meininkiä haluamme ylläpitää myös tulevaisuudessa – tervetuloa joukkoomme!

Sikla on voimakkaasti kasvava rakennus- ja kiinteistökehitysalan konserni – tulevaisuuden rakentaja. Missionamme on tuottaa tilojemme käyttäjille parempia käyttäjäkokemuksia. Konserniin kuuluvat rivi-, luhti- ja kerrostaloja sekä kouluja, hoivakoteja ja päiväkoteja rakentava Siklatilat Oy, taloelementtitehdas Siklaelementit Oy sekä hallintopalveluita tuottava konsernin emoyhtiö Sikla Oy. Konsernin liikevaihto vuonna 2021 oli noin 110 miljoonaa euroa. Työllistämme noin 170 rakennus- ja talotekniikka-alan ammattilaista.

Lähetä hakemus

  • Pudota tiedostot tähän tai
    Max. tiedoston koko: 10 MB.