fbpx

Liiketoimintajohtaja asuntotuotantoon

Tehtäväkuvaus

Tule Siklalle rakentamaan kutsuvia koteja, jotka on Tehty sulle! Meillä tilojen käyttäjät ovat toimintamme keskiössä ja haluammekin tuottaa heille yhä parempia käyttäjäkokemuksia.

Nykyisen liiketoimintajohtajan siirtyessä uusin tehtäviin haemme Siklatilat Oy:lle liiketoimintajohtajaa asuntotuotantoon. Liiketoimintajohtajana vastaat tulosvastuullisesti ja kokonaisvaltaisesti asuntotuotannon liiketoiminnasta aina hankekehityksestä kohteiden luovutuksiin. Asuntotuotannon budjetoitu liikevaihto tälle vuodelle on noin 50 miljoonaa eroa ja haemme merkittävää kasvua tuleville vuosille. Raportoit tehtävässäsi Siklan konsernijohtajalle ja olet Siklatilat Oy:n johtoryhmän jäsen.

Liiketoimintajohtajana olet kärkijoukoissamme rakentamassa Sikla-kotien tuleville käyttäjille parempia käyttäjäkokemuksia. Toivomme hakijalta tehtävään soveltuvaa koulutusta, näyttöjä menestyksellisestä itsenäisen liiketoiminta-alueen tai yrityksen johtamisesta, innostunutta ja ahkeraa työotetta sekä kykyä vastuulliseen ja itsenäiseen työhön. Rakennusalan, maanhankinnan ja/tai kiinteistövälityksen kokemus sekä Uudenmaan asuntomarkkinan tuntemus katsotaan eduksi.

Tarjoamme liiketoimintajohtajalle Sikla-konsernin vahvan tuen, mahdollisuuden luoda uraa kasvuyrityksessä, kilpailukykyisen palkkauksen ja Siklan henkilöstöedut. Mukavat ja sitoutuneet työkaverit tulevat vielä kaupan päälle. Työpisteesi voi sijaita joko Siklan pääkonttorilla Tupoksessa Oulun kupeessa, Vantaan tai Tampereen toimipisteissämme.

Lisätietoja tehtävästä antaa Siklan konsernijohtaja Janne Nieminen, puh. 044 534 0543.

Lähetäthän hakemuksesi alla olevan hakulomakkeen kautta mahdollisimman pikaisesti, sillä haastattelut käynnistetään hetimiten.

 

Kysyimme kymmeniltä siklalaisilta, millaista meillä on olla töissä. Vastauksista nousi esiin yksi lause, joka kiteytti työntekijöidemme ajatukset: Meillä on töissä mukavanrohkea tekemisen meininki. Tätä meininkiä haluamme ylläpitää myös tulevaisuudessa – tervetuloa joukkoomme!

Sikla on voimakkaasti kasvava rakennus- ja kiinteistökehitysalan konserni – tulevaisuuden rakentaja. Missionamme on tuottaa tilojemme käyttäjille parempia käyttäjäkokemuksia. Konserniin kuuluvat rivi-, luhti- ja kerrostaloja sekä kouluja, hoivakoteja ja päiväkoteja rakentava Siklatilat Oy, esivalmistetehdas Siklaelementit Oy ja hallintopalveluita tuottava konsernin emoyhtiö Sikla Oy. Konsernin liikevaihto vuonna 2019 oli 114 miljoonaa euroa. Työllistämme noin 150 rakennus- ja talotekniikka-alan ammattilaista.

Lähetä hakemus

  • Pudota tiedostot tähän tai
    Max. tiedoston koko: 10 MB.