fbpx

Kesämestareita Uudellemaalle

Tehtäväkuvaus

Tule Siklalle rakentamaan koteja, jotka on Tehty sulle! Meillä tilojen käyttäjät ovat toimintamme keskiössä ja haluammekin tuottaa heille yhä parempia käyttäjäkokemuksia.

Haluatko oppia ja kehittyä kokeneen vastaavan mestarin opissa rakennusalan rautaiseksi ammattilaiseksi? Oletko vasta valmistunut tai opintojesi loppuvaiheessa oleva innokas uuden oppija? Haemme nyt uusia kykyjä vastaavien mestarien oppiin Uudellamaalla alkaville asuntokohteiden työmaille. Jos olet esimerkiksi rakennusinsinööriopiskelija tai työurasi alussa oleva mestari, ota rohkeasti yhteyttä! Toivomme hakijalta korkeaa motivaatiota käytännön työn opetteluun, innostunutta ja ahkeraa työotetta sekä kykyä vastuullisen ja itsenäisen työn harjoitteluun.

Tarjoamme työntekijöillemme säännöllistä koulutusta, panostamme työturvallisuuteen ja meillä on käytössämme ajantasaiset työvälineet (mm. Congrid-ohjelmisto). Lisäksi tarjoamme työntekijöillemme Siklan henkilöstöedut, kilpailukykyisen palkkauksen ja vahvan tuen kasvuyrityksessä, jossa on mukavanrohkea tekemisen meininki sekä mahdollisuus kehittyä alan vahvaksi osaajaksi.

Lisätietoja kesämestarin työtehtävistä antaa Sikla-konsernin työpäällikkö Jarmo Hyttinen, puh. 040 580 0392.

Lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pikaisesti alla olevan lomakkeen kautta.

 

Kysyimme kymmeniltä siklalaisilta, millaista meillä on olla töissä. Vastauksista nousi esiin yksi lause, joka kiteytti työntekijöidemme ajatukset: Meillä on töissä mukavanrohkea tekemisen meininki. Tätä meininkiä haluamme ylläpitää myös tulevaisuudessa – tervetuloa joukkoomme!

Sikla on voimakkaasti kasvava rakennus- ja kiinteistökehitysalan konserni – tulevaisuuden rakentaja. Missionamme on tuottaa tilojemme käyttäjille parempia käyttäjäkokemuksia. Konserniin kuuluvat rivi-, luhti- ja kerrostaloja sekä kouluja, hoivakoteja ja päiväkoteja rakentava Siklatilat Oy, omakotitaloja toimittava Siklatalot Oy ja taloelementtitehdas Siklaelementit Oy. Konsernin liikevaihto vuonna 2019 oli noin 110 miljoonaa euroa. Työllistämme 210 rakennus- ja talotekniikka-alan ammattilaista.

 

Lähetä hakemus

  • Pudota tiedostot tähän tai
    Max. tiedoston koko: 10 MB.