fbpx

Hoivakohteiden myyntipäällikkö Ouluun

Tehtäväkuvaus

Siklatilat Oy hakee myyntipäällikköä vastaamaan hoivakotikohteiden maanhankinnasta yhteistyössä muiden ammattilastemme kanssa. Operaattoriasiakkuuksien hoitaminen ja uusasiakashankinta sekä uusien kohteiden myynti ovat keskeinen osa työtäsi. Työpaikkasi on Siklan pääkonttorilla Tupoksessa ja toimialueesi kattaa koko Manner-Suomen.

Odotamme sinulta innostunutta ja ahkeraa otetta työntekoon sekä hyviä yhteistyötaitoja. Kokemus rakennuskohteiden maanhankinnasta ja myynnistä sekä rakentamisen tuntemus on eduksi tehtävän hoitamisessa. Työnantajana tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkkauksen, Siklan henkilöstöedut ja työyhteisön vahvan tuen kasvuyrityksessä, jossa on mukavanrohkea tekemisen meininki ja mahdollisuus kehittyä alan vahvaksi osaajaksi.

Lisätietoja antaa liiketoimintajohtaja Perttu Aikkila, puh. 040 9132 382.

Lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pikaisesti alla olevan lomakkeen kautta.

 

Sikla on voimakkaasti kasvava rakennus- ja talotekniikka-alan konserni – tulevaisuuden rakentaja. Konserniin kuuluvat rivi-, luhti- ja kerrostaloja sekä kouluja, hoivakoteja ja päiväkoteja rakentava Siklatilat Oy, omakotitaloja toimittava Siklatalot Oy ja taloelementtitehdas Siklaelementit Oy. Konsernin liikevaihto vuonna 2018 oli noin 90 miljoonaa euroa. Työllistämme yli 240 rakennus- ja talotekniikka-alan ammattilaista. Tervetuloa joukkoomme!

Lähetä hakemus

  • Pudota tiedostot tähän tai
    Max. tiedoston koko: 10 MB.