fbpx

Hankintainsinööri Ouluun

Tehtäväkuvaus

Tule Siklalle kehittämään kutsuvia koteja, jotka on Tehty sulle! Meillä kotien käyttäjät ovat toimintamme keskiössä ja haluammekin tuottaa heille yhä parempia käyttäjäkokemuksia.

Siklatilat Oy hakee hankintainsinööriä pääkonttorillemme Tupokseen vastaamaan asuntokohteiden projektiostoista.

Tehtävän hoitaminen edellyttää rakennusteknistä koulutusta, rakennuspiirustusten lukutaitoa sekä hyviä neuvottelu- ja vuorovaikutustaitoja. Työkokemus isojen rakennuskohteiden projektiostoista katsotaan eduksi. Toivomme hakijalta myös innostunutta ja ahkeraa otetta työhön.

Tarjoamme monipuolisen, mielenkiintoisen ja haastavan tehtäväkentän nuorekkaassa ja kasvavassa rakennus- ja kiinteistökehitysalan yhtiössä. Lisäksi tarjoamme nykyaikaiset työskentelyolosuhteet uusissa toimitiloissa, Siklan henkilöstöedut, kilpailukykyisen palkkauksen ja vahvan tuen kasvuyrityksessä, jossa on mukavanrohkea tekemisen meininki ja mahdollisuus kehittyä alan vahvaksi osaajaksi. Mukavat työkaverit tulevat vielä kaupan päälle.

Lähetäthän hakemuksesi alla olevan hakulomakkeen kautta tai sähköpostitse osoitteeseen rekry@sikla.fi mahdollisimman pikaisesti, sillä haastattelut käynnistetään hetimiten.

Lisätietoja tehtävästä antaa Siklatilat Oy:n asuntotuotannon liiketoimintajohtaja Eemeli Laitinen, puh. 044 706 8983.

 

Kysyimme kymmeniltä siklalaisilta, millaista meillä on olla töissä. Vastauksista nousi esiin yksi lause, joka kiteytti työntekijöidemme ajatukset: Meillä on töissä mukavanrohkea tekemisen meininki. Tätä meininkiä haluamme ylläpitää myös tulevaisuudessa – tervetuloa joukkoomme!

Sikla on voimakkaasti kasvava rakennus- ja kiinteistökehitysalan konserni – tulevaisuuden rakentaja. Missionamme on tuottaa tilojemme käyttäjille parempia käyttäjäkokemuksia. Konserniin kuuluvat rivi-, luhti- ja kerrostaloja sekä kouluja, hoivakoteja ja päiväkoteja rakentava Siklatilat Oy, esivalmistetehdas Siklaelementit Oy ja hallintopalveluita tuottava konsernin emoyhtiö Sikla Oy. Konsernin liikevaihto vuonna 2021 oli 110 miljoonaa euroa. Työllistämme noin 170 rakennus- ja talotekniikka-alan ammattilaista.

Lähetä hakemus

  • Pudota tiedostot tähän tai
    Max. tiedoston koko: 10 MB.