fbpx

Hankekehittäjä Oulun seudulle

Tehtäväkuvaus

Tule Siklalle kehittämään kutsuvia koteja ja toimivia tiloja, jotka on Tehty sulle! Meillä tilojen käyttäjät ovat toimintamme keskiössä ja haluammekin tuottaa heille yhä parempia käyttäjäkokemuksia.

Siklatilat Oy hakee hankekehittäjää Oulun seudulle. Tehtävä koostuu hankekehityksen ja maanhankinnan työtehtävistä asuntorakennushankkeiden parissa. Osallistut uusien tontti- ja hankeaihioiden etsimiseen ja kehittämiseen, laadit kauppahintatilastoihin ja markkinadataan pohjautuen investointi- ja kannattavuuslaskelmia sekä valmistelet hankekehitysvaiheen erilaisia sopimuksia ja selvityksiä. Osallistut vahvasti hankekehitysvaiheen suunnittelunohjaukseen sekä hankkeiden asemakaavaprosessien läpiviemiseen. Työtehtävässä pääset myös kehittämään yksikön hankekehitystyötä tukevia prosesseja ja järjestelmiä.

Olet määrätietoinen ja aikaansaava, hyvät vuorovaikutustaidot omaava tiimipelaaja. Ymmärrät asuntoliiketoimintaa ja erityisesti kerrostalohankkeiden kannattavuusajureita. Olet kiinnostunut hyvästä asumisesta ja kaupunkikehityksestä. Pystyt hallitsemaan useita projekteja samanaikaisesti sovitussa aikataulussa pysyen. Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus (esim. insinööri tai DI) sekä vahva kokemus asuntorakennuttamisen hankekehityksestä. Arvostamme kaavaprosessien sekä kuntien ja kaupunkien päätöksen teon tuntemista. Myös asunto-osakeyhtiöiden päätöksentekoprosessin tuntemus luetaan eduksi.

Tarjoamme monipuolisen, mielenkiintoisen ja haastavan tehtäväkentän nuorekkaassa ja kasvavassa rakennus- ja kiinteistökehitysalan yhtiössä. Lisäksi tarjoamme nykyaikaiset työskentelyolosuhteet uusissa toimitiloissa, Siklan henkilöstöedut, kuten esimerkiksi laajan työterveyshuollon, Smartum-liikunta-, kulttuuri- ja hierontaedun, polkupyöräedun, vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen sekä veloituksettoman käyttöoikeuden Ylläksen loma-asuntoon. Tarjoamme myös kilpailukykyisen palkkauksen ja vahvan tuen kasvuyrityksessä, jossa on mukavanrohkea tekemisen meininki ja mahdollisuus kehittyä alan vahvaksi osaajaksi. Mukavat työkaverit tulevat vielä kaupan päälle. Ota rohkeasti yhteyttä niin keskustellaan asiasta lisää!

Lisätietoja tehtävästä antaa Siklatilat Oy:n asuntotuotannon liiketoimintajohtaja Eemeli Laitinen, puh. 044 706 8983.

Lähetäthän hakemuksesi alla olevan hakulomakkeen kautta tai sähköpostitse osoitteeseen rekry@sikla.fi mahdollisimman pikaisesti, sillä haastattelut käynnistetään hetimiten. Paikka täytetään välittömästi sopivan henkilön löydyttyä.

 

Kysyimme kymmeniltä siklalaisilta, millaista meillä on olla töissä. Vastauksista nousi esiin yksi lause, joka kiteytti työntekijöidemme ajatukset: Meillä on töissä mukavanrohkea tekemisen meininki. Tätä meininkiä haluamme ylläpitää myös tulevaisuudessa – tervetuloa joukkoomme!

Sikla on jo 15 vuoden ikään ehtinyt, kasvava ja kehittyvä rakennus- ja kiinteistökehitysalan konserni – tulevaisuuden rakentaja. Missionamme on tuottaa tilojemme käyttäjille parempia käyttäjäkokemuksia. Konserniin kuuluvat rivi-, luhti- ja kerrostaloja sekä kouluja, hoivakoteja ja päiväkoteja rakentava Siklatilat Oy, rakentamisen esivalmisteiden tuottaja Siklaelementit Oy sekä hallintopalveluita tuottava konsernin emoyhtiö Sikla Oy. Konsernin liikevaihto vuonna 2021 oli noin 110 miljoonaa euroa. Työllistämme noin 170 rakennus- ja kiinteistökehitysalan ammattilaista.

Lähetä hakemus

  • Pudota tiedostot tähän tai
    Max. tiedoston koko: 10 MB.