fbpx

Elementtityöntekijöitä Liminkaan

Tehtäväkuvaus

Tule Siklalle rakentamaan kutsuvia koteja ja toimivia tiloja, jotka on Tehty sulle! Meillä tilojen käyttäjät ovat toiminnan keskiössä ja haluammekin tuottaa heille yhä parempia käyttäjäkokemuksia.

Siklaelementit Oy hakee elementtityöntekijöitä Limingan tehtaalle. Tehtävä edellyttää aiempaa kokemusta elementtituotannosta tai rakennusalalta. Toivomme hakijalta myös yhteistyökykyä, käsillä tekemisen taitoa ja reipasta otetta fyysiseen työhön. Tarjoamme nykyaikaiset työskentelyolosuhteet ja paikan voimakkaasti kasvavassa yrityksessä.

Lisätietoja tehtävistä antaa Siklaelementit Oy:n tuotantopäällikkö Matteus Jämsä, puh. 044 279 1509.

Lähetäthän hakemuksesi alla olevan hakulomakkeen kautta mahdollisimman pikaisesti, sillä paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Kysyimme kymmeniltä siklalaisilta, millaista meillä on olla töissä. Vastauksista nousi esiin yksi lause, joka kiteytti työntekijöidemme ajatukset: Meillä on töissä mukavanrohkea tekemisen meininki. Tätä meininkiä haluamme ylläpitää myös tulevaisuudessa – tervetuloa joukkoomme!

Sikla on voimakkaasti kasvava rakennus- ja kiinteistökehitysalan konserni – tulevaisuuden rakentaja. Missionamme on tuottaa tilojemme käyttäjille parempia käyttäjäkokemuksia. Konserniin kuuluvat rivi-, luhti- ja kerrostaloja sekä kouluja, hoivakoteja ja päiväkoteja rakentava Siklatilat Oy, esivalmistetehdas Siklaelementit Oy ja hallintopalveluita tuottava konsernin emoyhtiö Sikla Oy. Konsernin liikevaihto vuonna 2019 oli 114 miljoonaa euroa. Työllistämme noin 150 rakennus- ja talotekniikka-alan ammattilaista.

Lähetä hakemus

  • Pudota tiedostot tähän tai
    Max. tiedoston koko: 10 MB.