fbpx

Elementtisuunnittelija Liminkaan

Tehtäväkuvaus

Siklaelementit Oy hakee elementtisuunnittelijaa ensisijaisesti elementtitehtaallemme Liminkaan, mutta tarvittaessa voit työskennellä myös Tupoksen pääkonttoriltamme käsin. Työsuhde on aluksi vuoden määräaikainen.

Käytämme suunnittelussa Vertex-BD-rakennussuunnitteluohjelmaa, joten toivomme hakijalta positiivisen asenteen lisäksi Vertexin hallintaa. Voit olla vastavalmistunut tai jo kokeneempi rakennusinsinööri tai -mestari tai olet näiden opintojen loppusuoralla, jolloin pystyt työskentelemään kokopäiväisesti. Sinulla on kokemusta mallinnusohjelmien käytöstä ja into kehittyä elementtisuunnittelun huippuammattilaiseksi.

Tarjoamme työntekijöillemme nykyaikaiset työskentelyolosuhteet ja paikan voimakkaasti kasvavassa yrityksessä. Lisäksi tarjoamme kilpailukykyisen palkkauksen, työyhteisön vahvan tuen sekä mahdollisuuden kehittyä alan vahvaksi osaajaksi. Ota rohkeasti yhteyttä niin keskustellaan asiasta lisää!

Lisätietoja tehtävästä antaa Siklaelementit Oy:n elementtisuunnittelun tiimiesimies Eelis Kangastie, puh. 041 730 4427.

Lähetäthän hakemuksesi alla olevan hakulomakkeen kautta mahdollisimman pikaisesti, sillä haastattelut käynnistetään hetimiten. Työt alkavat välittömästi sopivan henkilön löydyttyä.

 

Kysyimme kymmeniltä siklalaisilta, millaista meillä on olla töissä. Vastauksista nousi esiin yksi lause, joka kiteytti työntekijöidemme ajatukset: Meillä on töissä mukavanrohkea tekemisen meininki. Tätä meininkiä haluamme ylläpitää myös tulevaisuudessa – tervetuloa joukkoomme!

Sikla on valtakunnallinen rakennus- ja kiinteistökehitysalan konserni – tulevaisuuden rakentaja. Missionamme on tuottaa tilojemme käyttäjille parempia käyttäjäkokemuksia. Konserniin kuuluvat rivi-, luhti- ja kerrostaloja sekä kouluja, hoivakoteja ja päiväkoteja rakentava Siklatilat Oy, taloelementtitehdas Siklaelementit Oy ja hallintopalveluita tuottava konsernin emoyhtiö Sikla Oy. Konsernin liikevaihto vuonna 2019 oli 114 miljoonaa euroa. Työllistämme noin 150 rakennus- ja talotekniikka-alan ammattilaista.

Lähetä hakemus

  • Pudota tiedostot tähän tai
    Max. tiedoston koko: 10 MB.