fbpx

Controller Ouluun

Tehtäväkuvaus

Tule Siklalle kehittämään kutsuvia koteja ja toimivia tiloja, jotka on Tehty sulle! Meillä tilojen käyttäjät ovat toimintamme keskiössä ja haluammekin tuottaa heille yhä parempia käyttäjäkokemuksia.

Haemme Sikla Oy:n taloushallintotiimiin controlleria vahvistamaan talousosastomme suorituskykyä. Työpaikkasi sijaitsee pääkonttorillamme Tupoksessa Oulun kyljessä. Työskentelemme hybridimallilla, jolloin voit halutessasi tehdä töitä myös etänä parina päivänä viikossa.

Voit olla vastavalmistunut ekonomi, tradenomi tai olet näiden opintojen loppusuoralla, jolloin pystyt työskentelemään kokopäiväisesti. Sinulla on jo jonkin verran työkokemusta sisäisestä tai ulkoisesta laskennasta ja into kehittyä laskentatoimen ammattilaiseksi sekä tuoda vahva panoksesi konsernimme talousprosessien kehittämiseen. Olet valmis tarttumaan ennakkoluulottomasti erilaisiin tehtäviin ja sinulla on lukujen murskaamiseen ja raporttien laatimiseen tarvittava vahva Excel-osaaminen ja ratkaisukeskeinen ote.

Tarjoamme vakituisen työsuhteen lisäksi monipuolisen, mielenkiintoisen ja haastavan tehtäväkentän nuorekkaassa ja kasvavassa rakennus- ja kiinteistökehitysalan yhtiössä. Lisäksi tarjoamme nykyaikaiset työskentelyolosuhteet moderneissa toimitiloissa, Siklan henkilöstöedut, kuten esimerkiksi laajan työterveyshuollon, Smartum-liikunta-, kulttuuri- ja hierontaedun, polkupyöräedun, vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen sekä veloituksettoman käyttöoikeuden Ylläksen loma-asuntoon. Tarjoamme myös kilpailukykyisen palkkauksen ja vahvan tuen kasvuyrityksessä, jossa on mukavanrohkea tekemisen meininki ja mahdollisuus kehittyä alan vahvaksi osaajaksi. Mukavat työkaverit tulevat vielä kaupan päälle. Ota rohkeasti yhteyttä niin keskustellaan asiasta lisää!

Lisätietoja tehtävästä antaa Sikla-konsernin talousjohtaja Juhani Rönkkö, puh. 0400 895 076.

Lähetäthän hakemuksesi alla olevan hakulomakkeen kautta tai sähköpostitse osoitteeseen rekry@sikla.fi mahdollisimman pikaisesti, sillä haastattelut käynnistetään hetimiten. Paikka täytetään välittömästi sopivan henkilön löydyttyä.

 

Kysyimme kymmeniltä siklalaisilta, millaista meillä on olla töissä. Vastauksista nousi esiin yksi lause, joka kiteytti työntekijöidemme ajatukset: Meillä on töissä mukavanrohkea tekemisen meininki. Tätä meininkiä haluamme ylläpitää myös tulevaisuudessa – tervetuloa joukkoomme!

Sikla on jo 15 vuoden ikään ehtinyt, kasvava ja kehittyvä rakennus- ja kiinteistökehitysalan konserni – tulevaisuuden rakentaja. Missionamme on tuottaa tilojemme käyttäjille parempia käyttäjäkokemuksia. Konserniin kuuluvat rivi-, luhti- ja kerrostaloja sekä kouluja, hoivakoteja ja päiväkoteja rakentava Siklatilat Oy, rakentamisen esivalmisteiden tuottaja Siklaelementit Oy sekä hallintopalveluita tuottava konsernin emoyhtiö Sikla Oy. Konsernin liikevaihto vuonna 2021 oli noin 110 miljoonaa euroa. Työllistämme noin 170 rakennus- ja kiinteistökehitysalan ammattilaista.

Lähetä hakemus

  • Pudota tiedostot tähän tai
    Max. tiedoston koko: 10 MB.