fbpx

Betonityönjohtaja/työmaamestari Ouluun

Tehtäväkuvaus

Tule Siklalle rakentamaan koteja, jotka on Tehty sulle! Meillä tilojemme käyttäjät ovat kaiken keskiössä ja haluammekin tuottaa heille yhä parempia käyttäjäkokemuksia.

Siklatilat Oy hakee betonityönjohtajaa/työmaamestaria toimimaan Oulussa alkavan kerrostalotyömaan johtotähtenä ja vastaamaan työmaan sujuvuudesta aina ensimmäisestä kauhankuopaisusta viimeiseen listaan saakka. Olet kärkijoukoissamme rakentamassa Sikla-kotien tuleville käyttäjille parempia käyttäjäkokemuksia. Toivomme työmaamestariltamme rakennusmestarin tai rakennusinsinöörin koulutusta, useamman vuoden kokemusta betonirakentamisen työnjohtotehtävistä sekä inhimillistä ja maanläheistä työskentelyotetta. Kunnia-asianasi on saattaa kodit valmiiksi laadukkaasti ja ajallaan.

Tarjoamme työntekijöillemme Siklan henkilöstöedut, kilpailukykyisen palkkauksen ja vahvan tuen kasvuyrityksessä, jossa on mukavanrohkea tekemisen meininki sekä mahdollisuus kehittyä alan vahvaksi osaajaksi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Sikla-konsernin työpäällikkö Jari Mäki-Penttilä puh. 040 5190 058.

Lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pikaisesti alla olevan lomakkeen kautta.

 

Kysyimme kymmeniltä siklalaisilta, millaista meillä on olla töissä. Vastauksista nousi esiin yksi lause, joka kiteytti työntekijöidemme ajatukset: Meillä on töissä mukavanrohkea tekemisen meininki. Tätä meininkiä haluamme ylläpitää myös tulevaisuudessa – tervetuloa joukkoomme!

Sikla on voimakkaasti kasvava rakennus- ja talotekniikka-alan konserni – tulevaisuuden rakentaja. Konserniin kuuluvat rivi-, luhti- ja kerrostaloja sekä kouluja, hoivakoteja ja päiväkoteja rakentava Siklatilat Oy, omakotitaloja toimittava Siklatalot Oy ja taloelementtitehdas Siklaelementit Oy. Konsernin liikevaihto vuonna 2018 oli noin 87 miljoonaa euroa. Työllistämme yli 240 rakennusalan ammattilaista.

Lähetä hakemus

  • Pudota tiedostot tähän tai
    Max. tiedoston koko: 10 MB.