fbpx
Työpaikat

Liity sinäkin Siklan joukkueeseen

Sikla lyhyesti

Mukavanrohkea tekemisen meininki

Siklalaiset tunnetaan maailmalla hyvinä tyyppeinä, rakentamisen ja talotekniikan asiantuntijoina ja ihmisinä, joiden kanssa on helppo toimia. Haluamme, että työntekijämme ovat motivoituneita ja heillä on hyvä olla – niin työssä kuin vapaallakin. Siksi noudatamme ”oikea ihminen oikeaan työhön” -ajattelumallia, olemme avoimia, pidämme hierarkiat matalina ja ovet avoinna kaikille. Haluamme olla työntekijöillemme sopiva kumppani, joka tuo arkeen iloa ja voimaa. Työntekijälupauksemme kuuluukin “Tehty sulle”.

Kysyimme siklalaisilta, millaista meillä on olla töissä. Vastauksista nousi esiin yksi lause, joka kiteytti työntekijöidemme ajatukset: “Meillä on töissä mukavanrohkea tekemisen meininki.” Tätä meininkiä haluamme ylläpitää myös tulevaisuudessa.

Tavoitteenamme on olla loistava työpaikka jokaiselle siklalaiselle. Tule sinäkin meille!

Loistava työpaikka

Tutustu Siklan meininkiin ja mahdollisiin tuleviin työkavereihisi katsomalla vähän erilaista yritysesittelyä, Siklasta kertovaa dokumenttisarjaa Sikla Storiesia.

Kaikki jaksot löytyvät täältä.

Avoin hakemus

Voit aina jättää meille avoimen hakemuksen ja yhteystietosi sivun alaosassa olevalla hakulomakkeella. Kerro hakemuksessasi lyhyesti itsestäsi, mistä työstä olet kiinnostunut ja mikä on oma kokemuksesi toivomaasi työhön liittyen. Luemme kaikki viestit huolella läpi ja otamme sinuun yhteyttä, jos meillä avautuu osaamiseesi ja ominaisuuksiisi sopiva työtehtävä.

  • Pudota tiedostot tähän tai
    Max. tiedoston koko: 10 MB.