fbpx
Toimitilat

Toimiiko toimitilasi arjessa ihanteellisesti?

Toimitilojen suunnittelu ja rakentaminen käyttäjälähtöisesti on yksi Siklan päätoimialueista. Asiakaslähtöisenä toimitilarakentajana Sikla on kuunteleva ja tarvelähtöinen kumppani. Toimitilarakentamisen kulmakivenä on aina asiakkaan liiketoiminta ja sen kehittäminen.

Siklalla suunnitellaan ja rakennetaan yhdessä asiakkaan kanssa hänen tarpeisiinsa ja budjettiinsa sopiva ratkaisu. Kaikista huonoin investointi asiakkaalle on tila, joka ei toimi arjessa.

Siklalla toimitilaprojektin keskiössä ei ole ainoastaan valmistuva rakennus, vaan ennen kaikkea tulevan tilan toimivuus käyttäjien tarpeisiin peilaten.

”Meillä kuljetaan koko hankkeen läpi asiakkaan matkassa. Ajattelemme asiakkaamme tarvetta tuoden kustannustietoa päätöksenteon tueksi. Rakennamme yhdessä asiakkaan tarpeisiin ja budjettiin sopivaa ratkaisua, sillä kaikista kallein rakennus asiakkaalle on tila, joka ei toimi”, sanoo Siklan asuntojen, koulujen ja toimitilojen liiketoimintajohtaja Hannu Ala-Pässäri.

”Asiakkaalla on tilatarve, jonka pohjalta lähdetään liikkeelle. Keskustelemme toiveista ja tarpeista, tarjoamme eri vaihtoehtoja ja kerromme niiden kustannusvaikutukset. Olemme tukena päätöksentekoprosessissa. Teemme tarjouksen havaitsemiemme käytännön tarpeiden mukaisesti. Tavoitteena ei ole tehdä mahdollisimman edullista tai kallista ratkaisua, vaan oikea ratkaisu, jotta arki uusissa tiloissa sujuisi mahdollisimman tuottavasti, turvallisesti ja sujuvasti”, Ala-Pässäri konkretisoi.

”Palvelemme avaimet käteen -periaatteella arkkitehti- ja rakennustekniikkasuunnittelusta rakentamiseen, tilankäyttösuunnitteluun, sisustuksellisiin värivalintoihin ja toimivuuskartoitukseen asti”, hän lisää.

Joustoa löytyy myös omistus- ja rahoituspuolella.

”Gryndimallissa tonttia tai toimitilaa ei tarvitse hankkia omaan taseeseen. Yritys voi jäädä kiinteistöön määräajaksi vuokralle, jonka jälkeen voi halutessaan lunastaa tilat”, Ala-Pässäri vinkkaa.

Suomen Akkujen varastohalli Rovaniemellä paloi vuosi sitten maan tasalle. Sikla suunnitteli ja paraikaa rakentaa uusia toimitiloja yritykselle. Nyt Suomen Akkujen toimitusjohtaja Kari Rautionaho tietää, mitä Siklan slogan ”Tehty sulle” merkitsee.

”Vaikka meidän kiireisen aikataulun vuoksi tarjousvaiheen tarvekartoitus jäi osaltamme hieman vaillinaiseksi, Siklan porukka on motivoitunut liiketoimintamme kannalta miettimään, mihin kohtiin kannattaa erityisesti panostaa”, Rautionaho kiittelee.

Lue lisää toimitilarakentamisesta Siklalla täältä.

 

Alkuperäinen artikkeli: Calcus.com

Voit lukea artikkelin täältä.


Siklalla suunnitellaan ja rakennetaan myös siirtokelpoisia toimitiloja. Siirrettävät tilat tulevat kyseeseen esimerkiksi kun tilatarpeiden ennustetaan muuttuvan  tulevaisuudessa esimerkiksi kunnan markkinatilanteen vuoksi.

Lue lisää siirrettävistä rakennuksistamme >>>