fbpx
Lehdistötiedotteet

Lehdistötiedote: Siklatalot Oy:n toimitusjohtaja vaihtuu

Siklatalot Oy:n toimitusjohtaja vaihtuu

Siklatalot Oy:n toimitusjohtaja Juhani Romppainen jättää omasta pyynnöstään toimitusjohtajan tehtävänsä Sikla-konsernin tytäryhtiössä, Siklatalot Oy:ssä, tammikuun 2020 aikana. Toimitusjohtaja Romppainen on työskennellyt koko Sikla-uransa ajan konsernin yksittäisten omakotitalojen rakentamiseen keskittyneessä Siklatalot Oy:ssä. Romppaisen Sikla-konsernilta saama ao. tytäryhtiön liiketoiminnan tervehdyttämistehtävä on voitu katsoa päättyneeksi ja sille asetetut tavoitteet saavutetuiksi. Sikla-konserni on parhaillaan jakautumassa siten, että Siklatalot Oy irtoaa konsernirakenteesta 31.3.2020. Siklatalot Oy:n tavoitteita ja strategiaa päivitetään parhaillaan vastaamaan uutta liiketoimintaympäristöä ja Sikla-konsernin jakautumisen jälkeistä omistusrakennetta.

Siklatalot Oy:n väliaikaiseksi toimitusjohtajaksi palaa Siklan konsernijohtaja Janne Nieminen. Yhtiö tulee kuitenkin käynnistämään uuden toimitusjohtajan rekrytointiprosessin vielä alkuvuoden 2020 aikana tavoitteenaan, että rekrytoitava uusi toimitusjohtaja kehittää yrittäjähenkisellä otteella Siklataloista entistäkin vahvemman rakennusalan toimijan.

Tahdomme kiittää Juhani Romppaista hänen määrätietoisesta ja tuloksekkaasta työstään Siklatalot Oy:n liiketoiminnan tervehdyttämisessä. Yhtiö on Juhanin jäljiltä hyvässä kunnossa ja toimintamallit aiempaa kehittyneempiä.

Siklatalot Oy:n hallitus

Lisätietoja antavat:

Janne Nieminen
konsernijohtaja, Sikla-konserni
puh. 044 534 0543
janne.nieminen@sikla.fi

Juhani Romppainen
toimitusjohtaja, Siklatalot Oy
puh. 040 023 9586
juhani.romppainen@sikla.fi