fbpx
Uutiset

Siklatalot Oy:n nimi vaihtuu Saagatalot Oy:ksi

Siklatalot Oy vaihtaa nimensä Saagatalot Oy:ksi kevään 2020 aikana. Samalla julkaistaan uudet kotisivut ja uudistunut brändi-ilme.  

 

Miksi nimi vaihtuu? 

 

Siklatalot Oy irtoaa Sikla-konsernista ja jatkaa toimintaa itsenäisenä yhtiönä. Tavoitteena on itsenäisenä toimijana tarjota entistä parempaa palvelua ja vahvistaa yhtiön kilpailukykyä. 

 

Uudistettujen kotisivujen sekä muiden markkinointikanavien myötä pyritään myös tarjoamaan selkeämpää markkinointiviestintää ja parempaa asiakaspalvelua. 

 

Miten tämä vaikuttaa toimintaan? 

 

Uudistuksen jälkeen yhtiön toiminta jatkuu ennallaan, joten muutos ei vaikuta yhteistyökumppaneiden tai henkilökunnan asemaan. Ostotilausten käsittely jatkuu samalla tavalla kuin aiemminkin, mutta ostolaskujen kierto nopeutuu. Itsenäisenä yhtiönä on mahdollista jatkossa myös paremmin kehittää toimintamallia yhteistyökumppaneiden kanssa. 

 

Yhtiö jatkaa toimintaa yhtenä Suomen suurimmista pientalotoimittajista Oulun seudulla, Pirkanmaalla sekä Uudellamaalla tarjoten edelleen markkinoiden laajinta täysvalmista talotoimitusta. Tontti + talo –ratkaisu säilyy myös ennallaan. Lisäksi jatkossa tarjotaan myös muutto- ja sisustusvalmista talotoimitusta. 

 

Näkyvin muutos tulee olemaan brändiuudistus, jonka myötä julkaistaan uudet kotisivut ja sosiaalisen median kanavat. Tiedotamme näistä tarkemmin kevään 2020 aikana. 

 

 

Lisätietoja antaa:  

Janne Nieminen 

va. toimitusjohtaja 

Saagatalot Oy 

puh. 044 534 0543 

janne.nieminen@sikla.fi