fbpx

Sikla Stories

Sikla Stories johdattaa matkalle Eemelin metkuihin halki Suomen. Sarjassa tavataan mielenkiintoisia henkilöitä, harrastetaan jänniä aktiviteetteja ja sotkeudutaan kommelluksiin, joihin vain Eemeli voi johdattaa. Tervetuloa seuraamaan ei-niin-perinteistä yritysvideosarjaa Siklan ja Eemelin tyyliin!

Tässä videosarjassa Eemelin matka käy vaahteramäkiläisittäin pienten kommellusten sävyttämänä Kerttu Niskasen päiväkahvien, kovien treenien ja Oulun Kärppien lätkäoppien kautta kohti… Mitä? Huippu-urheilijan kunto Eemelillä ainakin on haaveissa, mutta missä lajissa tuo huippukunto viimein saavutetaan?

Eemelin kootuissa seikkailuissa selviää muun muassa, mistä on Kertun vessan kalusteet tehty, missä majailevat ehkäpä Suomen intohimoisimmat golfarit ja säilyykö Eemeli hengissä Kärppien nuorten lupausten käsittelyssä koriskentällä saati jääkiekkokaukalossa! Eikä rehtorin (tai pomon) puhuttelultakaan taideta sarjan edetessä välttyä.

Jää seuraamaan, kuinka Eemelin ja hänen metkujensa käy tutustu jaksoihin alta!

Kylässä hiihtäjä Kerttu Niskasen kotona

Episode I: Pesitkö kädet, Eemeli?

Sikla Storiesin ensimmäisessä jaksossa Eemeli vierailee maastohiihtäjä Kerttu Niskasen luona selvittämässä, mikä Kertulle on asumisessa ja omassa kodissa tärkeää. Eemeliä taitaa kuitenkin hieman jännittää Kertun tapaaminen… Mukana on myös Siklan konsernijohtaja Janne, joka joutuu hieraisemaan silmiään Eemelin edesottamusten edessä. Kerttu aloittaa Eemelin preppauksen kohti huippu-urheilijan elämää ja kertoo myös, millaista on ammattiurheilijan arki.

KATSO ENSIMMÄINEN JAKSO!

Kerttu, apua! Emmää jaksa!

Episode II: Kenttämestarin erikoinen

Tervetuloa Hirsala Golfin viheriölle! Eemeli haastaa kenttämestari Janne Lehdon puttikisaan. Janne kertoo, mitkä asiat ovat heille kodissa tärkeitä ja millaisia pintoja he ovat valinneet äskettäin valmistuneeseen kotiinsa. Eemeli ei ole ennen törmännyt taloyhtiöön, jonka pihassa pääsee puttaamaan! Eemeli vierailee myös Siklan sisustusstudiolla Vantaalla, jossa käydään sisustussuunnittelija Virpin kanssa läpi Jannen kotiinsa valitsemia materiaaleja.

KATSO TOINEN JAKSO!

Voitettiiks me tää?

Sikla Stories Episode III: Sikla vs Oulun Kärpät

Sikla Storiesin kolmas jakso vie Eemelin pakkasenpuremaan Kempeleeseen. Jaksossa tutustutaan Linnakangastalon uuden sukupolven liikuntasaliin, joka onkin aika paljon enemmän kuin tavallinen liikuntasali. Eemelin matka kohti huippukuntoa ei suinkaan ole ohi, sillä salin lehtereillä Eemeliä vastaan asettuvat Oulun Kärpät! Ensin testaillaan kykyjä sisäliikunnan parissa. Köyttä pitkin huipulle ja ylärimaa kohti, Eemeli! Uppoaako kolmen pisteen heitto tai edes vapari? Eemeli yrittää parhaansa mukaan pysyä nuorten Kärppien liikkuvuusharjoitteiden kyydissä. Lopulta siirrytään kiekkokaukaloon ja mukaan liittyvät Siklan Jari ja Olli. Miten Eemelin ja Siklan miesvoiman käy, kun vastassa ovat Kärppien tulevaisuuden tähdet?

KATSO KOLMAS JAKSO

Eemeli! Rehtorin kansliaan!

Sikla Stories Episode IV: Rehtorin puhuttelussa

Sikla Storiesin neljännessä jaksossa ollaan Raahessa, Siklan rakentamassa Saloisten koulussa – ja tietenkin Eemelin kanssa! Urheilullisen elämäntavan omaksunut Eemeli herkuttelee lempiruoallaan matkan aikana. Arvaatko mikä se on? Kun päästään perille, koulun monipuolisia ja moderneja oppimistiloja esittelee itse koulun rehtori Pertti. Moderni koulurakennus on hyvin erilainen kuin Eemelin lapsuudessa. Varsinainen soppa alkaa kehittyä, kun Eemeli päätyy tuuraamaan reksiä. Miten Eemeliltä sujuu rehtorin hommat? Onneksi Siklan konsernijohtaja Janne pelastaa Saloisten koulun ennen kuin Eemeli innostuu toden teolla.

KATSO NELJÄS JAKSO

“Keskity Eemeli!”

Sikla Stories Episode V: Elementtejä & timantteja

Sikla Storiesin viidennessä jaksossa Eemeli saapuu vierailulle Siklan elementtitehtaalle Liminkaan. Tehtaalla hänet vastaanottaa laulava tuotantopäällikkö Matteus! Matteuksen johdolla Eemeli pääsee tutustumaan elementtien rakentamiseen, mutta vaikuttaa siltä, että Eemelin keskittyminen hieman herpaantuu. Kesken esittelyn Eemeli muistaa, että Siklan konsernijohtaja Janne odottaa häntä keskustan Asunto Oy Oulun Timantissa. Eemeli häipyy tehtaalta omalla tyylillään ja vähin äänin, mutta miten Janne pärjää Eemelin kanssa kattohuoneiston timanttisissa maisemissa? Tule mukaan tutustumaan kaksikerroksisiin kerrostaloasuntoihin, maisemiin ja maanalaiseen parkkihalliin autohisseineen, mutta älä unohda, että Eemelin matkassa ei pieniltä onnettomuuksiltakaan voi välttyä!

KATSO VIIDES JAKSO

“Sä oot hyvä just tollasena!”

Sikla Stories Episode VI: Pikaista kehonrakennusta

Sikla Storiesin kuudennessa jaksossa Eemelin harjoituskausi päättyy ja mies on todellakin saavuttanut huippukunnon. Eemelin metkujen sävyttämän matkan viimeinen kohde on Siklan rakentama Asunto Oy Järvenpään Ruhtinas. Mutta mitä ihmettä! Kerttu Niskanenkin on Järvenpäässä! Kerttu saapuu Eemelin vieraaksi Ruhtinaaseen ja Eemeli esittelee treenikautensa tuloksia. Kerttu ei hätkähdä Eemelin erikoisesta ulkomuodosta, vaan päättää tehdä parhaansa innostaakseen Eemeliä kohti sporttisempaa elämäntapaa. Ennen yhteistreeniä Kerttu vie Eemelin kauppaan ja sen jälkeen isketään pururadalle. Voit olla varma, että Kerttu tai sivullisetkaan eivät selviä helpolla Eemelin metkuista tässä Sikla Storiesin valloittavassa päätösjaksossa!

KATSO KUUDES JAKSO