fbpx
Uutiset

Siklan puukerrostalohanke Helsingissä etenee aikataulussaan

Sikla rakentaa Helsingin Honkasuolle puukerrostalokokonaisuuden, joka valmistuu tämän vuoden lokakuussa. Asunto Oy Helsingin Haapaperhoseen tulee 43 huoneistoa, ja kyseessä on ensimmäinen vapaarahoitteinen puukerrostalohanke pääkaupunkiseudulla.

Helsingin kaupungin rakennusvalvonnan edustajat kävivät tutustumiskierroksella työmaalla kesäkuussa.

– Honkasuo on Helsingin suurin uusi puukaupunginosa. Olemme tyytyväisiä, että Siklan puukerrostalohanke on edennyt suunnitellusti ja omalta osaltaan vauhdittaa uuden alueen rakentumista, kertoo Kimmo Kuisma, joka työskentelee projektinjohtajana Helsingin kaupunginkanslian talous- ja suunnitteluosastolla.

Tutustumiskäynnin isäntinä olivat Siklatilat Oy:n asuntotuotantojohtaja Pekka Karhumaa ja kohteen työnjohtaja Jarmo Hyttinen.

– Oli mielenkiintoista päästä esittelemään Siklan toimintatapoja ja vaihtamaan ajatuksia puukerrostalorakentamisesta. Saimme rakennusvalvonnalta paljon hyviä ideoita, joita hyödynnämme varmasti tulevissa hankkeissamme. Vuorovaikutus vie aina eteenpäin, toteaa Pekka Karhumaa ja kertoo vastaavanlaisia hankkeita olevan suunnitteilla jo muuallekin.