fbpx
Sikla

Sikla-kodit

Siklan rakentamat erillistalo-, kerrostalo-, rivitalo- ja luhtitaloyhtiöt tunnistaa tyylikkäästä kokonaisuudesta sekä kauniista ja käytännöllisistä yksityiskohdista. Rakennamme asuntoja, joiden neliöt on suunniteltu tekemään arjesta hitusen mukavampaa, stressittömämpää ja helpompaa. Kotien suunnittelussa hyödynnämme tekemiemme käyttäjätutkimusten antamaa tärkeää tietoa.

Sari, Asunto Oy Vantaan Nikinmäen Tähkä

”Ihana täällä on olla”

Me ei oltu edes uskallettu haaveilla ihan uudesta, omasta kodista, mutta tämä on juuri semmoinen koti, josta salaa ehkä kuitenkin oltiin haaveiltu. Valoisuus ja isot ikkunat on parasta. Olohuoneen nurkan makuuhuoneoptiota ei käytetty, nyt on ihana kun tila on niin iso. Sisustusoppaassa oli riittävästi vaihtoehtoja ja pelkät perusvaihtoehdot oli jo niin laadukkaita ja hienoja, että ei edes tarvinnut valita lisähintaisia vaihtoehtoja. Tiedettiin tosi helposti, mitkä materiaalit valitaan ja mitkä on meidän näköisiä pintoja. Olihan se hienoa, kun ensimmäistä kertaa sai valita materiaaleja ihan uuteen kotiin. Olohuoneen spottivalot on ihanat, ei oltaisi niitä itse edes osattu vaatia tai valita, onneksi ne tuli puheeksi Virpin kanssa.

Juuri eilen illalla mies sanoi, kun käytiin nukkumaan, että ajattele, meillä on tämmöinen koti. Niinpä, tämä on niin ihana ja meidän oma.

Kuinka rakennamme Sikla-koteja

Meillä on yli vuosikymmenen mittainen kokemus yhtiömuotoisten kotien rakentamisesta ja olemmekin rakentaneet jo yli 550 kutsuvaa kotia kasvukeskuksiin. Olemme luotettava kumppani niin pienissä rakennushankkeissa, usean kerrostalon kokonaisuuksissa kuin kaavakehityshankkeissakin. Jokainen projekti toteutetaan joustavasti ja täysin asiakkaan toiveiden mukaan tontin hankinnasta arkkitehtuuriin ja toiminnallisiin ominaisuuksiin asti. Myös sijainti, käyttötarkoitus ja käyttäjät ovat toimivan kokonaisuuden perustana – teemmehän koteja ihmisille. Asuntojemme pohjaratkaisut, kiinteät kalusteet ja pintamateriaalit tukevat tulevaisuuden asumisen trendejä.

Tutustu rakentamiimme Sikla-koteihin referenssi-sivullamme!

Toimintamalli

1. Tarve

Suunnittelemme urakat asiakkaan ja kohteen käyttäjien yksilöllisten tarpeiden pohjalta, ja yhdistämme pakettiin kaiken tietomme viihtyisästä asumisesta. Lähdemme toteuttamaan kohdetta yhdessä asiakkaan kanssa.

2. Tontti

Jos tontti ei ole vielä löytynyt, autamme sen etsimisessä. Oikeaa tonttia etsitään asiakkaan argumenttien ja vaatimusten pohjalta ja otamme aina huomioon myös alueen ominaisuudet, kuten palvelujen läheisyyden ja alueen tulevaisuuden näkymät.

3. Projekti

Ammattitaitoisella suunnittelun ohjauksella karsimme turhat kustannukset ja varmistamme työn korkean laadun. Meille on tärkeää, että yhteistyö sujuu. Siksi pidämme tiukasti kiinni aikataulusta ja viestimme aktiivisesti asiakkaan kanssa projektin edistymisestä.

4. Valmis

Rakennamme kohteen viimeistelyä myöten valmiiksi, joten uudet asukkaat voivat muuttaa sisään vaikka heti kodin valmistuttua. Laadukkaasta ja terveellisestä kohteesta hyötyy myös ympäristö, sillä se tuo pitkäaikaista lisäarvoa alueelle.

Kauniit materiaalit kotiisi!

Hypistely, fiilistely ja unelmointi on tärkeä osa uuden kodin hankkimista. Sisustusstudio on Sikla-kodin tulevalle asukkaalle siihen mitä mainioin paikka!

Sisustusstudiollamme pääset tutustumaan Siklan laajaan pintamateriaalivalikoimaan. Valittavanasi on runsaasti erilaisia materiaaleja jokaiseen makuun ja tyyliin. Materiaalivaihtoehtoja päivitetään toimittajilla tarjolla olevien mallistojen mukaan säännöllisesti. Seuraamme vallalla olevia trendejä ja inspiroivia sisustustyylejä, jotta voisimme palvella Sikla-kotien tulevia asukkaita parhaalla mahdollisella tavalla.

Tervetuloa tutustumaan ❤

”Kaverit on sanoneet, että on hyvännäköinen koti. Tosi modernin näköinen.”
MARIO MALM
ASUNTO OY ESPOON SAMETTIKUKAN ASUKAS

Aloitetaan tulevaisuuden rakentaminen yhdessä!

Ota yhteyttä
Yhteyshenkilö
Sikla-kodit

Sikla-kodit