fbpx
Sikla

Toimitilat

Keskity liiketoimintasi kasvattamiseen – me huolehdimme siitä, että uusi toimitilasi vastaa täysin yrityksesi tarpeita. Rakennamme toimitiloja avaimet käteen -toteutuksena aina tarvekartoitusta ja suunnittelua myöten. Panostamme erityisesti käyttäjälähtöisyyteen, tehokkaaseen tilankäyttöön, toimivaan arkkitehtuuriin sekä tilojen muunneltavuuteen ja monikäyttöisyyteen. Tilojen suunnittelussa hyödynnämme käyttäjätutkimusten antamaa tärkeää tietoa.

Sami ja Katja, Kuntokeskus Prässin yrittäjät

”Tällaista rakentamisen pitäisi aina olla.”

Me etsittiin monta vuotta sopivaa tilaa uudelle, erilaiselle salille. Valmiit vaihtoehdot olivat huonoja – eivät ne sopineet meidän suunnitteleman salin perustaksi. Tätä tilaa saatiin itse olla suunnittelemassa alusta alkaen, ja me haluttiinkin yksi iso, suorakaiteen muotoinen tila ja hyvät pesutilat. Niistä lähtökohdista oli helppo suunnitella itse sali.

Täällä näyttää hyvältä. On viihtyisää, värit ovat hienot, valot viimeistellyt, materiaalit kattoineen ja lattioineen sopivat yhteen viimeisen päälle. Pienet yksityiskohdat ovat parasta – lattia- ja kattomateriaalit, ilmastoinnin verhoilut. Arkkitehtuuri on hienoa, moderni ilme viehättää. Siklalla otettiin meidän ideat hyvin vastaan. Kaikki toiveet kuultiin ja toteutettiin ja me saatiin juuri semmoinen sali kuin haluttiin. Itse asiassa tästä tuli lopulta vielä parempi, mitä uskallettiin alkuun ajatella. Mielellään tehtäisiin Siklan kanssa uusi sali, jos joskus ollaan siinä tilanteessa. Tällaista rakentamisen pitäisi aina olla – kaikki voittaa.

Kuinka rakennamme toimitiloja

Siklalta saat aidosti avaimet käteen -toimituksen, joka kattaa koko rakennusprojektin suunnittelusta toteutukseen. Autamme mielellämme tontin hankinnassa, tai vaihtoehtoisesti voimme rakentaa uudet tilat myös itse hankkimallesi tontille. Tutustumme huolellisesti liiketoimintaasi, kartoitamme tarpeesi ja toiveesi. Tämän pohjalta teemme ehdotuksen toimitilaratkaisusta, joka parhaiten tukee liiketoimintaasi.

Olemme luotettava yhteistyökumppani myös suuremmille rakennuttajille, jotka tarvitsevat uusia toimitiloja useisiin eri kohteisiin. Oma talotekniikkaosastomme varmistaa, että koko toimitusketju on hallussamme, ja asiakkaanamme saat helposti korkealaatuisen ratkaisun. Lisäksi oma elementtivalmistuksemme tuo kustannustehokkuutta erityisesti puurakenteisiin kohteisiin.

Tarvitsetko upouutta toimisto- tai toimitilaa Oulun keskustasta? Osoitteeseen Heikinkatu 6 on valmistunut 147-neliöinen toimitila, tutustu tarkemmin!

Toimintamalli

1. Tarve

Jokaisen toimitilan suunnittelu alkaa tapaamisella asiakkaan kanssa. Kartoitamme tarpeet ja käymme läpi vaatimukset, jotka uuden toimitilan tulee täyttää. Keskustelemme myös muista rakennusprojektin yksityiskohdista, kuten budjetista ja aikataulusta.

2. Suunnittelu

Toimitilan suunnittelun pohjana ovat aina asiakkaan ja tilan käyttäjien tarpeet ja vaatimukset. Ammattitaitoisella suunnittelun ohjauksella pystymme karsimaan turhat kustannukset, toimimaan ketterästi ja varmistamaan työn korkean laadun.

3. Avaimet käteen

Viimeistelemme toimitilasi täysin muuttovalmiiksi ennen kuin luovutamme sinulle uuden tilasi avaimet. Me hoidamme työt – sinä saat nauttia valmiista lopputuloksesta.

”Tykkään tästä tosi paljon, värimaailma on hieno ja isot ikkunat plussaa. Täällä on helppo kulkea, pääsee hyvin myös rattaiden kanssa.”
VARPU JA KAISA
CAFE LAKEUDEN ASIAKKAAT

Aloitetaan tulevaisuuden rakentaminen yhdessä!

Ota yhteyttä
Yhteyshenkilö
Tenho Räisänen

Tenho Räisänen

hankekehitysjohtaja 045 104 2535