fbpx
Uutiset

Perttu Aikkila nimitetty Siklatilat Oy:n liiketoimintajohtajaksi

Diplomi-insinööri Perttu Aikkila, 29, on nimitetty Sikla-konsernin liiketoimintajohtajaksi vastuualueenaan hoivakotirakentaminen ja päiväkodit. Aikaisemmin Sikla-konsernissa ei ole ollut liiketoimintajohtajatasoista positiota.

– Siklatilat on kasvanut voimakkaasti viimeisten vuosien aikana, ja haluamme luonnollisesti kehittää tilapuolen toimialoja edelleen. Näin ollen tarvitsemme jokaiselle toimialalle vastuujohtajan vastaamaan liiketoiminnan strategisesta suunnittelusta, eteenpäin viennistä ja tulevaisuuden suuntaviivoista. Perttu on konsernissamme ensimmäinen liiketoimintajohtajan position haltuunsa ottava henkilö. Tulevaisuudessa liiketoimintajohtajan pestejä avautuu myös muille Siklatilojen toimialoille, kertoo Siklan konsernijohtaja Janne Nieminen.

Aikkila on mielissään uudesta työtehtävästään ja lisääntyneestä vastuustaan. – Uusi tehtävä on lähtenyt mukavasti ja vauhdikkaasti käyntiin. Meillä on hyvä porukka ja olen etuoikeutettu, kun saan olla tässä toiminnassa mukana. Lisää tulevaisuuden hoivan ja päiväkotien rakentajia tarvitaan. Liiketoimintajohtajana vastaan Siklan hoiva- ja päiväkotiliiketoiminnasta tulos-, rekrytointi-, resursointi- ja kehittämisvastuineen. Myös myyntityössä olen edelleen mukana, tosin hoivakotimyyntiin on piakkoin avautumassa myyntipäällikön paikka.

– Tavoitteenamme on kasvattaa Siklan hoiva- ja päiväkotiliiketoimintaa kannattavasti, vastata asiakkaiden tarpeisiin ja tuoda myös jotakin uutta markkinoille. Haluamme, että meidän hoiva- ja päiväkodeissa on hyvä olla niin hoivakotien asukkailla, päiväkotien lapsilla kuin tiloissa toimivalla henkilökunnallakin. Lähtökohtanamme on, että asiakkaiden on mukava ja helppo asioida meidän kanssa, työntekijät viihtyvät roolissaan ja löydämme oikeat tekijät oikeisiin tehtäviin. Meillä Siklalla tärkeänä tavoitteena on pitää yllä hyvää ja välittävää ilmapiiriä kaikkia kohtaan.

– Johtajana haluan olla helposti lähestyttävä. Uusi tehtävä tuo lisää vastuuta, mutta myös uusia mahdollisuuksia olla mukana luomassa tiloja todelliseen tarpeeseen. Lisäksi on hienoa olla kasvattamassa koko konsernin liiketoimintaa. Markkina elää koko ajan ja toimintaa on kehitettävä jatkuvasti, Aikkila päättää.