fbpx
Mietitkö tonttisi myyntiä?

Ostamme rakennuskelpoisia tontteja

Ostamme tontteja asemakaava-alueilta

Onko sinulla tontti, jolla on rakennusoikeutta vähintään 600 k-m2?

Etsimme kasvu- ja maakuntakeskusten asemakaava-alueelta tontteja, joiden rakennusoikeus on vähintään 600 kerrosneliömetriä. Voimme rakentaa näille tonteille esimerkiksi asunto-osakeyhtiön, hoivakodin, päiväkodin, koulun tai toimitilaa. Tarpeen mukaan hoidamme tontille myös kaavamuutokset. Olemme kiinnostuneita myös käyttämättömästä rakennusoikeudesta ja tonteista, joilla on purkukuntoisia rakennuksia.

Haemme tontteja ja raakamaata erilaisille kiinteistökehityshankkeille. Voimme esimerkiksi purkaa ikääntyneen rivi- tai kerrostalokiinteistön ja rakentaa tilalle uuden ja modernin kodin asunto-osakeyhtiön asukkaille. Näin olemme toimineet esimerkiksi Oulun ydinkeskustassa, jonne rakensimme puretun kerrostalon tilalle modernin, 83-asuntoisen kerrostalon. Tutustu Asunto Oy Oulun Timanttiin!

Miksi myydä tontti Siklalle?

Tontin myyminen voi kuulostaa monimutkaiselta – pitäisi pohtia sopivaa myyntihintaa ja kaavoitusasioita, tehdä paljon paperitöitä ja löytää oikea ostaja. Jos olet myymässä tonttia, tarjoamme sinulle turvallisen, nopean ja helpon ratkaisun.

Rakensimme Vantaalle rivitaloyhtiön, Asunto Oy Vantaan Kuninkaan, tontille, jonka ostimme yksityiseltä maanomistajalta. Tontin hankinta ja rakennushanke kokonaisuudessan sujuivat seuraavasti:

  1. Esisopimus tontin myynnistä myyjän kanssa
  2. Rakennusluvan haku Siklan toimesta
  3. Rakennusluvan lainvoimaisuuden vahvistus
  4. Lopullinen tonttikauppa myyjän kanssa
  5.  Asunto Oy Vantaan Kuninkaan rakentaminen alkaa

Asunto Oy Vantaan Kuninkaan hankekehitys toimii erinomaisena esimerkkinä asemakaava-alueella sijaitsevan tontin hankekehitysprosessista. Tontin myyjä saa markkinahintaisen korvauksen hänelle tarpeettomasta maa-alueesta heti rakennusluvan lainvoimaisuuden vahvistuksen jälkeen, joten prosessi on myyjän kannalta turvallinen ja tehokas. Joissakin tapauksissa tonttikauppa voidaan tehdä jopa heti prosessin aluksi ennen rakennusluvan hakemista.

Tarjoa meille tonttia

  • Kerro lisätietoa tontista (kuten rakennusoikeus, tontin tarkka sijainti)

Ota yhteyttä!