fbpx
Lehdistötiedotteet

Sikla ja Kerttu Niskanen solmivat pitkän yhteistyösopimuksen

Rakentamiseen ja kiinteistökehitykseen erikoistunut Sikla-konserni ja hiihtäjä Kerttu Niskanen ovat solmineet kolmevuotisen yhteistyösopimuksen. Niskasen positiivinen henkilöbrändi ja laaja tunnettuus auttavat Sikla-konsernia saavuttamaan tunnettuutta uusissa kohderyhmissä tukien näin konsernin kasvua ja tulevaisuudensuunnitelmia. Niskanen puolestaan koki yrityksen ihmisläheiset arvot ja toimintakulttuurin heti neuvotteluiden alussa omakseen.

Sikla-konserni uudisti vuosi sitten koko strategiansa, ja uuden strategian myötä toiminnan ydin on kääntynyt puhtaasta rakentamisesta kohti kokonaistavaltaista kiinteistökehitystä ja yhteiskunnallista ihmisten arkeen vaikuttamista. Osana strategista muutosta päivittyi myös yrityksen visuaalinen ilme. Jatkossa Sikla-brändiin ja sen tunnettuuden kasvattamiseen panostetaan yrityksessä entistä enemmän.

Kaksinkertainen olympiahopeamitalisti ja kaksinkertainen MM-pronssimitalisti Kerttu Niskanen on jo vuosien ajan kuulunut Suomen huippuhiihtäjiin. Niskasen uran seuraavana suurena kiintopisteenä siintävät Pekingin vuoden 2022 talviolympialaiset. Niskanen kiinnitti sekä persoonallaan että menestyksellään Siklan johdon huomion ja kiinnostuksen.

”Kerttu sopii reippaana, aktiivisena ja iloisena persoonana loistavasti Siklan brändilähettilääksi hakiessamme tunnettuutta uusissa kohderyhmissä”, kertoo Siklan konsernijohtaja Janne Nieminen. ”Lisäksi pyrimme yrityksenä tukemaan henkilökuntaamme kohti liikkuvaista elämää, ja tässäkin mielessä saamme Kertusta meille konsernin sisälle oivan sparraajan ja asiantuntijan tälle yhteiselle matkalle”, jatkaa Nieminen.

”Siklan ihmisiin ja tilojen aitoihin käyttäjiin perustuva toiminta-ajatus tuntui heti sellaiselta, jonka itse voin allekirjoittaa ja jonka kanssa olen mielelläni tekemisissä. Välitän ilolla Siklan käyttäjälähtöisyyteen perustuvaa viestiä edelleen maailmalle, sillä esimerkiksi viihtyisä, terveellinen ja toimiva koti on omassakin arjessani ja arvoissani perheen ohella korkeimmalla sijalla. Lisäksi Sikla kotimaisena ja vastuullisena toimijana herätti heti luottamuksen ja halun tehdä heidän kanssaan yhteistyötä”, kertoo yhteistyöstä Kerttu Niskanen.

Niskanen on jatkossa aktiivisesti mukana Siklan markkinoinnissa ja viestinnässä. Siklan logo on näkyvällä paikalla Kertun hiihtoasuissa ja vaatetuksessa sekä huoltovälineistössä.

”Meidän on nyt strategisten uudistusten jälkeen aika nousta myös brändityössä ja tunnettuuden kasvattamisessa uudelle tasolle. Sikla-konsernin brändilähettiläänä Kerttu on mukana erilaisissa markkinointitoimissamme ja tapahtumissamme. Olemme ideoineet yhdessä jo hyvinkin erilaisia toimenpiteitä, joita tulemme toteuttamaan. On todella hienoa päästä tekemään pitkäjänteistä yhteistyötä Kertun kanssa ja rakentamaan Siklan ja Kertun yhteistä matkaa kohti olympialaisia”, iloitsee myös Siklan markkinointi- ja viestintäjohtaja Maarit Kokkonen.

Tutustu lisää hiihtäjä Kerttu Niskaseen >>>

Lisätiedot:

Janne Nieminen
konsernijohtaja
Sikla-konserni
puh. 044 534 0543
janne.nieminen@sikla.fi

Maarit Kokkonen
markkinointi- ja viestintäjohtaja
Sikla-konserni
puh. 040 350 1564
maarit.kokkonen@sikla.fi

Kirjoittaja

Maarit Kokkonen

markkinointi- ja viestintäjohtaja

040 350 1564