fbpx
Lehdistötiedotteet

Lehdistötiedote: Evlin hoivarahasto hankkii Siklalta kuusi uutta hoivakotia

Evlin hoivarahasto hankkii Siklalta kuusi uutta hoivakotia - kaupan arvo 24 miljoonaa euroa

Evli-Rahastoyhtiö Oy:n hoivarahasto Evli Healthcare I Ky on 2.7.2018 allekirjoitetulla sopimuksella sitoutunut ostamaan kuusi rakenteilla olevaa, uutta hoivakotia Sikla-konsernilta. Myyjänä kaupassa toimii Sikla-konserniin kuuluva Siklatilat Oy. Kaupan yhteisarvo on noin 24 miljoonaa euroa.

Kohteet siirtyvät rahaston omistukseen niiden valmistuttua. Ensimmäiset hoivakodit valmistuvat kevään 2019 aikana. Kohteissa on yhteensä 208 hoivapaikkaa.

”Jatkamme tällä kaupalla vahvasti rahaston strategian toteuttamista. Kohteet ovat laadukkaita ja moderneja hoivakoteja ja vuokralaisina toimivat hoivaoperaattorit ovat sitoutuneet niihin erittäin pitkillä vuokrasopimuksilla. Myös tämän hankinnan myötä nostamme rahaston keskituottoa ja pidennämme vuokrasopimusten keskipituutta entisestään”, toteaa salkunhoitaja Petteri Nurminen Evli Healthcaresta.

”Nyt solmittu sopimus on osoitus siitä, että meillä Siklalla tehdään asioita oikein. Pystymme vastaamaan asiakkaidemme tarpeisiin ja toteuttamaan eri tyyppisiä hoivan tiloja laadukkaasti”, kertoo Siklatilat Oy:n hoiva- ja päiväkotikohteiden myyntipäällikkö Perttu Aikkila.

”Kohteiden rakentaminen tarjoaa työtä isolle joukolle ammattilaisia ympäri Suomen. Hoiva- ja päiväkotirakentamisemme onkin hyvässä nosteessa ja konsernissa on tarjota monia mielenkiintoisia ja vastuullisia tehtäviä”, Aikkila jatkaa.

Lisätietoja:

Perttu Aikkila
myyntipäällikkö, Siklatilat Oy, hoiva- ja päiväkodit
puh. 040 913 2382
perttu.aikkila@sikla.fi

Petteri Nurminen
salkunhoitaja, Evli Fund Management Company Ltd
puh. 040 509 5665
petteri.nurminen@evli.com

*Evli-Rahastoyhtiö Oy on Evli Pankin sataprosenttisesti omistama tytäryhtiö.

Kirjoittaja

Maarit Kokkonen

markkinointi- ja viestintäpäällikkö

040 350 1564