fbpx
Kodit

Laadukkaita perheasuntoja Ramsinrannan merelliseen maisemaan

Sikla rakentaa laadukkaita perheasuntoja Helsingin Ramsinrantaan

Helsingin idyllisessä Ramsinrannassa on käynnistymässä Siklan merellinen asuntohanke, Asunto Oy Helsingin Ramsinrannan Lumovalkku. Yhtiöön rakentuu alueen ensimmäisessä rakennusvaiheessa yhdeksän upeaa paritaloa ja yksi neljän kodin rivitalo. Asuntojen ennakkomarkkinointi aloitettiin kesäkuussa ja ne valmistuvat  keväällä 2022.

Ramsinrannan kaksikerroksiset asunnot sijoittuvat aurinkoiselle mäntymetsäkaistaleelle merenrannan läheisyyteen, ja ne on suunniteltu upeaa maisemaa kunnioittaen. Vieressä aukeaa laaja Kallahdenselkä.

– Talot istuvat sekä arkkitehtuurinsa että materiaaliensa puolesta täydellisesti Ramsinrannan merelliseen luontoon. Piha-alueetkin ovat maisema-arkkitehdin suunnittelemia. Poikkeuksellisen hieno kohde herätti paljon kiinnostusta jo ennen markkinoinnin aloittamista, Siklan liiketoimintajohtaja Hannu Ala-Pässäri kertoo.

Tarjolla on perheasuntoja elämän eri vaiheisiin – lapsiperheistä senioripariskuntiin. Asunnot ovat kooltaan 85–105 neliötä, ja avarapohjaisissa kodeissa valo kulkee kauniisti läpi asunnon lattiaan saakka yltävistä ikkunoista.

Tehty sulle.

Siklan strategian ja tunnuslauseen mukaisesti yrityksen toiminnan keskiössä on käyttäjälähtöisyys. Asukkaiden tarpeita ja toiveita kartoitetaan tarkasti ennen kohteen suunnittelua ja myös valmistumisen jälkeen. Näin Siklan rakentamat kodit saadaan mahdollisimman hyvin vastaamaan asukkaiden tarpeita.

– Asunnoissamme on esimerkiksi tavallista suuremmat makuuhuoneet ja olohuone-keittiö-yhdistelmä on myös tavallista suurempi. Hukkatiloja ei juurikaan ole ja tilat on suunniteltu arjessa toimiviksi, Ala-Pässäri toteaa.

Siklan kodeissa myös varustelutaso on totuttua korkeampi.

– Asukkaat pääsevät valitsemaan esimerkiksi mieleisensä pintamateriaalit todella laajoista valikoimista. Jo perustason varusteluratkaisut ovat laadukkaita ja niissä on paljon valinnanvaraa. Jos tämäkään ei riitä, Premium-mallistossa on vielä suuremmat mahdollisuudet persoonallisiin ratkaisuihin, Ala-Pässäri toteaa.

Lisäksi Ramsinrannan luonto on läsnä joka puolella lattiaan saakka ulottuvien ikkunoiden kautta.

– Ramsinrannan julkiset yhteydet tuovat myös Helsingin keskustan palvelut lähelle, sillä Rastilan metroasema on kävelymatkan päässä, Siklan liiketoimintajohtaja Hannu Ala-Pässäri toteaa.

Lue lisää perheasunnoista Helsingin Ramsinrannassa >>>

 


Sikla on rakennuskonserni ja kiinteistökehittäjä, joka rakentaa yhtiömuotoiset kodit, toimitilat, palvelukodit, hoivatilat, päiväkodit ja koulut vuosien kokemuksella. Sikla on erikoistunut myös siirrettäviin rakennuksiin, jotka valmistuvat Siklan omilla elementtitehtailla.