fbpx
Kiinteistösijoittaja

Sijoita viihtyisään ja kauniiseen

Annukka ja Juhani Mäntylä

"Alue vetää ja sijoitusasunnoille on kysyntää."

Ostimme Asunto Oy Helsingin Haapaperhosesta ennakkomarkkinointivaiheessa noin 30 neliön kokoisen yksiön vuonna 2016. Taloyhtiön sijainti on huippuluokkaa, sillä lähistöllä on paljon oppilaitoksia ja työpaikkoja. Loistavan sijainnin lisäksi myös asunnon hinta oli järkevä. Kohteen erilaisuus herätti myös mielenkiinnon, sillä kyseessä oli puukerrostalo.

Ostimme asunnon, laitoimme ilmoituksen nettiin ja saimme heti yhteydenottoja. Hyvä vuokralainen löytyi ja sama vuokralainen onkin ollut meillä alusta saakka. Hänen kanssaan on kaikki asiat menneet hienosti. Vuokralainen on ollut asuntoon tosi tyytyväinen, sillä asunto on hyvälaatuinen. Meidän näkökulmastamme sijoitusasunnon varusteluksi riittää hyvä perustaso, emmekä juurikaan panostaneet varustelutason nostoon, vaikka se mahdollista olisi ollutkin. Olemme saaneet asunnosta hyvän vuokratuoton ja olemme investointiimme tyytyväisiä. Tämä alue vetää ja täällä sijoitusasunnoille on kysyntää.

Tuottoa ja arvonnousua

Arkkitehtuuriltaan laadukas ja käyttäjälleen rakennettu tila tuo pitkässä juoksussa parhaan pääoman tuoton ja kiinteistön arvonnousun. Siksi käyttäjälähtöisten tilojen rakentaminen on sekä tilojemme käyttäjien että tiloihimme sijoittavien etu.

Panostamme asuinkokonaisuuksiin, jotka ovat viihtyisiä, avaria ja moderneja. Rakentamiimme asuinkiinteistöihin kuuluu myös perheasuntoja, jolloin tasapaino sijoitusasuntojen ja yksityisasuntojen välillä säilyy. Toimitilojemme suunnittelussa panostamme erityisesti käyttäjien huomiointiin, tehokkaaseen tilankäyttöön, toimivaan arkkitehtuuriin sekä tilojen muunneltavuuteen ja monikäyttöisyyteen. Voit keskittyä liiketoimintasi kasvattamiseen, ja me huolehdimme siitä, että uusi toimitilasi vastaa täysin sinun ja vuokralaisesi tarpeita. Asukas- ja käyttäjätyytyväisyys on tärkein mittarimme, sillä se takaa sijoituksesi kannattavuuden ja menestyksen.

Tutustu ennakkomarkkinoinnissa oleviin kohteisiimme tästä. Liittymällä sijoittajarekisteriimme kuulet uusista hankkeistamme ensimmäisten joukossa.

Liity sijoittajarekisteriin

Aloitetaan tulevaisuuden rakentaminen nyt!

Ota yhteyttä
Yhteyshenkilö
Kiinteistösijoittajille

Kiinteistösijoittajille