fbpx
Lehdistötiedotteet

Helsingin Ramsinrantaan rakentuu uusi asuinalue

Rakentamiseen ja kiinteistökehitykseen erikoistunut Sikla-konserni rakentaa Helsingin Ramsinrantaan uuden asuinalueen. Alueen ensimmäisessä rakentamisvaiheessa Ramsinrannan merimaisemiin tulee myyntiin 22 paritalo- ja rivitaloasuntoa. Asunnot ovat kooltaan 85–105 neliömetriä. Myöhemmässä vaiheessa alueelle rakentuu vielä noin 30 asuntoa lisää.

Sikla on kehittänyt Ramsinrannan alueen rakentamissuunnitelmaa Helsingin kaupungin tekemien kaavoituspäätösten mukaisesti yhteistyössä kaupungin kanssa. Asemakaavassa alueelle määrätään sijoittuvan tilavia perheasuntoja. Ensimmäisessä vaiheessa alueelle rakentuu yhdeksän paritaloa ja yksi neljän asunnon rivitalo. Kaikki asunnot ovat tilavia, joko neljän tai viiden huoneen koteja. Kodit rakentuvat vain muutaman sadan metrin päähän merenrannasta.

Koska Ramsinrannan tontit sijaitsevat luonnon keskellä, pyritään tonteilla säilyttämään mahdollisimman paljon alkuperäistä luontoa. Rakennukset istuvat hyvin ympäröivään luontoon tumman tiiliverhouksen ja kuultokäsitellyn puun ansiosta. Ensimmäisessä vaiheessa rakentuvat kodit ovat kaksikerroksisia. Jokaisessa asunnossa on maantasossa suuri, lasitettu terassi ja toisessa kerroksessa kaksi suurta parveketta. Oma pensas- tai lauta-aidalla rajattu piha antaa asukkaille mahdollisuuden esimerkiksi pienviljelyyn. Lämmitysmuotona taloissa on kaukolämpö ja jokaisella asunnolla on katettu autopaikka.

Ramsinrannan ensimmäiset asunnot lähtevät rakentumaan syksyn 2020 aikana. Asuntojen myynti käynnistyy perjantaina 12.6.2020. Lisätietoa alueesta ja myytävistä kodeista löytyy 12.6.2020 alkaen osoitteesta www.ramsinranta.fi.

Lisätiedot:

Hannu Ala-Pässäri
liiketoimintajohtaja
Sikla-konserni
puh. 040 094 1614
hannu.ala-passari@sikla.fi


Lue lisää Ramsinrannan hankkeesta >>>

Kirjoittaja

Maarit Kokkonen

markkinointi- ja viestintäjohtaja

040 350 1564