fbpx
Uutiset

Hankejulkistus: Helsingin Svengi

Sikla toteuttaa modernin ikäihmisten hoivakodin Helsinkiin

Sikla toteuttaa modernin ikäihmisten hoivakodin Helsinkiin. Hoivakodin rakennuttaa Fincap Kiinteistökehitys Oy ja sen pitkäaikaiseksi vuokralaiseksi tulee Attendo Oy.

Nelikerroksinen Helsingin Svengi sisältää 75 tehostetun palveluasumisen asukaspaikkaa sekä kahdeksan ikäihmisille suunnattua palveluasuntoa.

”Mahtavaa päästä osaksi näin upeaa ja pääkaupunkiseudun hoivasektorille tarpeellista hanketta. Kyseessä ei ole aivan tavallinen hoivakoti, vaan kohde on arkkitehtonisesti perinteisestä hoivakotimassasta poikkeava. Rakentuvat tilat ovat hoivatyöhön suunnitellut, viihtyisät ja toimivat ja ne tukevat osaltaan asukkaiden omannäköistä, toiminnallista arkea. Työt tontilla alkavat aivan näillä näppäimillä ja valmista on vuoden 2023 alkupuolella”, kertoo Siklan myyntipäällikkö Olli Mikkola.

 

Sikla on rakennuskonserni ja kiinteistökehittäjä, joka rakentaa modernit palvelukodit, hoivatilat, päiväkodit ja koulut sotesektorilla vuosien kokemuksella sekä julkiselle sektorille että yksityisille toimijoille.

Lue lisää:

Siklan palvelu- ja hoivakotirakentaminen