fbpx
Ennakkomarkkinoinnissa:
Asunto Oy Kolarin Jäkäläpirtti

Tunnelmallisia loma-asuntoja Ylläksellä

Helppoa lomailua huippusijainnilla!

Harjutielle, aivan Ylläksen palveluiden äärelle, rakentuu moderni, mutta silti tunnelmallinen asunto-osakeyhtiö, Asunto Oy Kolarin Jäkäläpirtti. Yhtiöön rakennetaan kaksi rivitaloa – A-taloon rakentuu viisi ja B-taloon neljä kahden huoneen parvellista, huiman huonekorkeuden omaavaa loma-asuntoa.

Puun lämpö, valo ja avaruus ovat olleet lähtökohtana näitä Ylläksen lomakoteja suunniteltaessa. Laadukas keittiö, keittiö-olohuonetilan upea, täyskorkea ikkunaseinä ja kaunis, lasiseinäinen sauna tuovat ripauksen luksusta Harjutien loma-asuntoihin. Hyvin varusteltu keittiö ja kuivauskaappi helpottavat arjen askareita ja kaunis, kamiinamallinen takka luo tunnelmaa alakerran oleskelutilaan. Taloyhtiön harrastetilassa voitelet sukset tai huollat vaikkapa polkupyörät näppärästi sisätiloissa.

Osa asunnoista myydään 1/6-osuuksin, joten omaan loma-asuntoon on mahdollista päästä kiinni myös varsin maltillisella pääomalla.

Tämän sivun valokuvat ovat juuri Ylläkselle valmistuneesta, hieman erilaisella pohjaratkaisulla toteutetusta lomakohteesta.

Asunto Oy Kolarin Jäkäläpirtti

Status

Ennakkomarkkinoinnissa

Arvioitu valmistuminen

Huhti-toukokuu 2023

Talotyyppi

Rivitalo

Huoneistotyyppi

2h+kt+s+parvi

Huoneistojen koot

51 m²

Huoneistojen määrä

9

Tontti

Oma

Huippusijainti

Ylläs on Suomen suurimpia matkailukeskuksia ja se tunnetaan parhaiten gondoli-hissistään sekä monipuolisesta laskettelu- ja liikuntatarjonnastaan illanvietto- ja ravintolamahdollisuuksia unohtamatta. Talvella Ylläksen rinteet täyttyvät laskettelijoista, hiihtäjistä ja lautailijoista, kesällä polkujuoksijoista, pyöräilijöistä ja luontomatkailijoista. Ylläksellä voi harrastaa kesäkaudella muun muassa frisbeegolfia, melontaa, kalastusta, maastopyöräilyä, sauvakävelyä sekä patikointia.

Hiihto- ja retkeilyreitit kulkevat aivan Jäkäläpirtin läheisyydestä. Myös skibus-, lentokenttä- ja junabussit kulkevat lähialueelta, joten oman auton käyttö ei ole välttämätöntä. Jounin kaupalle on matkaa alle 2 km.

Lämpöä, valoa, avaruutta

Asunto Oy Kolarin Jäkäläpirtin kodit ovat valoisia ja puupintojen ansiosta tunnelmaltaan lämpöisiä. Asunnoissa on suuret, lähes lattiasta kattoon saakka ulottuvat ikkunat, mikä tuo Ylläksen kauniin luonnon osaksi kotien sisustusta. Lomakotien tilankäyttö on tehokasta ja asunnot on suunniteltu käytännöllisellä otteella.

Jokaisella huoneistolla oma varastotila ja sähköpistokkeellinen autopaikka. Lisäksi yhtiön käyttöön tulee 2 kpl sähköauton latauspisteitä.

Mahdollisuus myös 1/6-osuuteen

Asunto Oy Kolarin Jäkäläpirtissä on tarjolla kaksi loma-asuntoa osaomistusmahdollisuudella. Osuus sisältää 1/6 omistusoikeuden täysin kalustettuun ja varusteltuun, upouuteen loma-asuntoon aivan Ylläksen palveluiden äärellä 🧡

Ostaessasi loma-asunnon osaomisteisena pääset lomailemaan ilman pienintäkään lisähankintaa – asuntojen hintaan kuuluva varustelu on laadukas ja kattava yltäen huonekaluista aina patakintaisiin, viinilaseihin ja löylymittariin saakka. Oman käytön ohella osuutta on mahdollista myös vuokrata, joten täysin varusteltu, uutuuttaan hohtava loma-asunto toimii myös sijoituskäytössä oivallisesti.

Myyntikohteet Etuovessa

Löydät Asunto Oy Kolarin Jäkäläpirtin myynti-ilmoitukset Etuovesta.

1/6-osuuksien myynti-ilmoituksen löydät myös Etuovesta.

Huoneisto Tyyppi m2 Myyntihinta Velaton hinta Varaustilanne
{{ result.id }} {{ result.type }} {{ result.squares }} {{ result.price }}€ {{ result.unencumbered_price }}€
{{ result.status }}
Tutustu kohteeseen Varaa asunto
Sijainti

Harjutie
95970 Kolari

Katso Google Mapsissa

Aloitetaan tulevaisuuden rakentaminen nyt

Ota yhteyttä
Lisätietoa kohteesta
Antti Sikala

Antti Sikala

rakentamisjohtaja, Tupos 044 539 7834

Lataa tästä lisätietoja!