fbpx
Ennakkomarkkinoinnissa:
Asunto Oy Kolarin Jäkäläpirtti

Tunnelmallisia loma-asuntoja Ylläksellä

Helppoa lomailua huippusijainnilla!

Harjutielle, aivan Ylläksen palveluiden äärelle, rakentuu moderni, mutta silti tunnelmallinen asunto-osakeyhtiö, Asunto Oy Kolarin Jäkäläpirtti. Yhtiöön rakennetaan kaksi rivitaloa – A-taloon rakentuu viisi ja B-taloon neljä kahden huoneen parvellista, huiman huonekorkeuden omaavaa loma-asuntoa.

Puun lämpö, valo ja avaruus ovat olleet lähtökohtana näitä Ylläksen lomakoteja suunniteltaessa. Laadukas keittiö, keittiö-olohuonetilan upea, täyskorkea ikkunaseinä ja kaunis, lasiseinäinen sauna tuovat ripauksen luksusta Harjutien loma-asuntoihin. Hyvin varusteltu keittiö ja kuivauskaappi helpottavat arjen askareita ja kaunis, kamiinamallinen takka luo tunnelmaa alakerran oleskelutilaan. Taloyhtiön harrastetilassa voitelet sukset tai huollat vaikkapa polkupyörät näppärästi sisätiloissa.

Osa asunnoista myydään 1/6-osuuksin, joten omaan loma-asuntoon on mahdollista päästä kiinni myös varsin maltillisella pääomalla.

Tämän sivun valokuvat ovat juuri Ylläkselle valmistuneesta, hieman erilaisella pohjaratkaisulla toteutetusta lomakohteesta.

Asunto Oy Kolarin Jäkäläpirtti

Status

Ennakkomarkkinoinnissa

Arvioitu valmistuminen

Kesä 2023

Talotyyppi

Rivitalo

Huoneistotyyppi

2h+kt+s+parvi

Huoneistojen koot

51 m²

Huoneistojen määrä

9

Tontti

Oma

Huippusijainti

Ylläs on Suomen suurimpia matkailukeskuksia ja se tunnetaan parhaiten gondoli-hissistään sekä monipuolisesta laskettelu- ja liikuntatarjonnastaan illanvietto- ja ravintolamahdollisuuksia unohtamatta. Talvella Ylläksen rinteet täyttyvät laskettelijoista, hiihtäjistä ja lautailijoista, kesällä polkujuoksijoista, pyöräilijöistä ja luontomatkailijoista. Ylläksellä voi harrastaa kesäkaudella muun muassa frisbeegolfia, melontaa, kalastusta, maastopyöräilyä, sauvakävelyä sekä patikointia.

Lämpöä, valoa, avaruutta

Asunto Oy Kolarin Jäkäläpirtin kodit ovat valoisia ja puupintojen ansiosta tunnelmaltaan lämpöisiä. Asunnoissa on suuret, lähes lattiasta kattoon saakka ulottuvat ikkunat, mikä tuo Ylläksen kauniin luonnon osaksi kotien sisustusta. Lomakotien tilankäyttö on tehokasta ja asunnot on suunniteltu käytännöllisellä otteella.

Sinun näköisesi lomakoti

Me Siklalla rakennamme kutsuvia koteja ja lämpöisiä loma-asuntoja. Haluamme suoda jokaiselle asiakkaallemme kodin, joka vastaa juuri hänen tarpeitaan ja toiveitaan. Tarjoamme näidenkin lomakotien asukkaille lämpimän ympäristön, jossa kasvaa, viihtyä ja voida hyvin. Ihana arki on suunnittelukysymys – me autamme siinä!

Kun teet kaupat uudesta lomakodistasi tarpeeksi varhaisessa vaiheessa, pääset valitsemaan mieleisesi sisustus- ja pintamateriaalit Ylläksen loma-asuntoihin suunnitellusta pintamateriaalivalikoimasta.

Myyntikohteet Etuovessa

Löydät Asunto Oy Kolarin Jäkäläpirtin myynti-ilmoitukset Etuovesta.

1/6-osuuksien myynti-ilmoituksen löydät myös Etuovesta.

Huoneisto Tyyppi m2 Myyntihinta Velaton hinta Varaustilanne
{{ result.id }} {{ result.type }} {{ result.squares }} {{ result.price }}€ {{ result.unencumbered_price }}€
{{ result.status }}
Tutustu kohteeseen Varaa asunto
Sijainti

Harjutie
95970 Kolari

Katso Google Mapsissa

Aloitetaan tulevaisuuden rakentaminen nyt

Ota yhteyttä
Lisätietoa kohteesta
Antti Sikala

Antti Sikala

rakentamisjohtaja, Tupos 044 539 7834

Lataa tästä lisätietoja!