fbpx
Ennakkomarkkinoinnissa:
Asunto Oy Kirkkonummen Metsätähti

Tervetuloa Sarvvikiin!

Asunto Oy Kirkkonummen Metsätähti

Tervetuloa Metsätähteen, palveluiden äärelle ja luonnon rauhaan!

Tervetuloa vehreään Asunto Oy Kirkkonummen Metsätähteen lähelle merta ja Sarfvikin upeaa golfkenttää! 25-asuntoinen Metsätähti rakentuu aurinkoiselle tontille rauhalliselle alueelle. Metsätähden kolmen, neljän ja viiden huoneen kodit ovat reilun kokoisia ja niissä on huomioitu arjen sujuvuus – erilliset eteiset ja avarat keittiö-olohuonetilat helpottavat arkea, ja laadukkaat keittiöt sekä lasiseinäiset saunat pilarikiukaineen tuovat Metsätähden arkeen ripauksen luksusta. Aina tarpeellista säilytystilaa taas lisäävät niin oma pihavarasto aivan ulko-oven vieressä kuin portaiden alustilan tehokkaasti hyödyntävä sisävarastokin.

Tehdessäsi ostopäätöksen ajoissa pääset valitsemaan oman kotisi materiaalit monipuolisista ja laadukkaista materiaalivalikoimistamme Sisustajan oppaan avustuksella!

Asunto Oy Kirkkonummen Metsätähti

Status

Ennakkomarkkinoinnissa

Arvioitu valmistuminen

Syksy 2023

Tyyppi

Rivitalo

Taloja

6

Asuntoja

25

Asuntotyypit

3h+kt+s, 4h+k+s, 5h+k+s

Kerrosluku

2

Lämmitysmuoto

Kaukolämpö vesikiertoisella lattialämmityksellä

Aktiivista elämää Metsätähdessä

Metsätähti on oikea ulkoilmaihmisen unelmapaikka, sillä mahtavat ulkoilu- ja liikuntamaastot, meri sekä Finnträsk uintimahdollisuuksineen sijaitsevat aivan lähellä. Ja kyllä, myös golfharrastajalle löytyy tasokasta ajanvietettä aivan lähituntumasta. Hyvien liikenneyhteyksien ansiosta hurautat Asunto Oy Kirkkonummen Metsätähdestä moottoritietä pitkin Helsinkiin vajaassa puolessa tunnissa. Myös julkinen bussiliikenne kulkee aivan lähietäisyydeltä.

Arkea helpottavia yksityiskohtia

Metsätähden kolmen, neljän ja viiden huoneen kodit ovat reilun kokoisia ja niissä on huomioitu arjen sujuvuus – erilliset eteiset ja avarat keittiö-olohuonetilat helpottavat arkea, ja laadukkaat keittiöt sekä lasiseinäiset saunat pilarikiukaineen tuovat Metsätähden arkeen ripauksen luksusta. Aina tarpeellista säilytystilaa taas lisäävät niin oma pihavarasto aivan ulko-oven vieressä kuin portaiden alustilan tehokkaasti hyödyntävä sisävarastokin.

Yksilöllinen koti omavalintaisilla materiaaleilla

Asunto Oy Kirkkonummen Metsätähden yksilölliset kodit toteutetaan omien valintojesi mukaisesti. Voit koota mieleisesi sisustuksen laadukkaista materiaaleista – materiaalivaihtoehdot löydät Sisustajan oppaastamme. Sisustajan oppaaseen on koottu laaja valikoima materiaaleja aina keittiökaapeista kylpyhuoneen laattoihin. Haluatko kotisi henkivän linjakasta moderniutta vai boheemimpaa tyyliä? Oppaan avulla sinun on helppo valita mieleisesi materiaalit omaan, uuteen kotiisi. Suosikkimateriaalit, lempivärit ja huolelliset yksityiskohdat tekevät kodista juuri sinun näköisesi.

Huoneisto Tyyppi m2 Myyntihinta Velaton hinta Varaustilanne
{{ result.id }} {{ result.type }} {{ result.squares }} {{ result.price }}€ {{ result.unencumbered_price }}€
{{ result.status }}
Tutustu kohteeseen Varaa asunto
Sijainti

Metsätähdenkuja 5
02390 Kirkkonummi

Katso Google Mapsissa

Lataa tästä lisätietoja!