fbpx
Ennakkomarkkinoinnissa:
Asunto Oy Kirkkonummen Mäntyrinne

Mäntyrinne sijaitsee luonnon rauhassa, palveluiden äärellä

Asunto Oy Kirkkonummen Mäntyrinne

Tervetuloa Mäntyrinteeseen, palveluiden äärelle ja luonnon rauhaan!

Tervetuloa vehreään ja puistomaiseen Asunto Oy Kirkkonummen Mäntyrinteeseen aurinkoiselle tontille rauhalliselle pientaloalueelle! Mäntyrinne on oikea ulkoilmaihmisen unelmapaikka, sillä mahtavat ulkoilu- ja liikuntamaastot sijaitsevat aivan kotioven äärellä, ja silti Kirkkonummen keskustan kattavat palvelut ovat vain parin kilometrin päässä.

Maalämmöllä lämpiävään Asunto Oy Kirkkonummen Mäntyrinteeseen rakentuu 13 yksitasoista ja 6 kaksitasoista kutsuvaa kotia viiteen rivitaloon. Kodit ovat huolella suunniteltuja, reilun kokoisia ja niissä on huomioitu arjen sujuvuus. Erilaisia pohjavaihtoehtoja löytyy kahden kokoisista kolmioista aina avarapohjaiseen viiden huoneen kotiin saakka.

Tehdessäsi ostopäätöksen ajoissa pääset valitsemaan oman kotisi materiaalit monipuolisista ja laadukkaista materiaalivalikoimistamme Sisustajan oppaan avustuksella!

Asunto Oy Kirkkonummen Mäntyrinne

Status

Ennakkomarkkinoinnissa

Arvioitu valmistuminen

Kesä 2024

Tyyppi

Rivitalo

Taloja

5

Asuntoja

19

Asuntotyypit

3h+kt+s, 4h+kt+s, 5h+kt+s

Kerrosluku

1/2

Lämmitysmuoto

Maalämpö vesikiertoisella lattialämmityksellä

Ihanteellinen sijainti

Mäntyrinne on oikea ulkoilmaihmisen unelmapaikka, sillä mahtavat ulkoilu- ja liikuntamaastot sijaitsevat aivan kotioven äärellä, ja silti Kirkkonummen keskustan kattavat palvelut ovat vain parin kilometrin päässä. Hyvien liikenneyhteyksien ansiosta hurautat Asunto Oy Kirkkonummen Mäntyrinteestä Länsiväylää pitkin Helsinkiin vajaassa puolessa tunnissa. Myös julkinen bussiliikenne kulkee aivan lähietäisyydeltä.

Arkea helpottavia yksityiskohtia

Mäntyrinteen kotien pohjaratkaisuissa näkyy yksityiskohtien huolellinen huomiointi –tilavat eteiset, erilliset wc:t sekä avara keittiö-olohuonetila helpottavat arkea. Laadukas keittiö ja kaunis, lasiseinäinen sauna pilarikiukaineen tuovat pientä luksusta Mäntyrinteen koteihin. Yksitasoisten kotien erikoisuutena on walk through closet, jonka läpi pääsee päämakuuhuoneesta pesutiloihin. Kaksitasoisten kotien erikoisuus taas on suuri portaiden alle piiloutuva sisävarasto!

Yksilöllinen koti omavalintaisilla materiaaleilla

Asunto Oy Kirkkonummen Mäntyrinteen yksilölliset kodit toteutetaan omien valintojesi mukaisesti. Voit koota mieleisesi sisustuksen laadukkaista materiaaleista – materiaalivaihtoehdot löydät Sisustajan oppaastamme. Oppaan avulla sinun on helppo valita mieleisesi materiaalit omaan, uuteen kotiisi. Suosikkimateriaalit, lempivärit ja huolelliset yksityiskohdat tekevät kodista juuri sinun näköisesi.

Huoneisto Tyyppi m2 Myyntihinta Velaton hinta Varaustilanne
{{ result.id }} {{ result.type }} {{ result.squares }} {{ result.price }}€ {{ result.unencumbered_price }}€
{{ result.status }}
Tutustu kohteeseen Varaa asunto
Sijainti

Naissaarentie 12
02480 Kirkkonummi

Katso Google Mapsissa

Lataa tästä lisätietoja!