fbpx
Toteutettu:
Suomen Akut Oy

Kodinomaiset ja modernit toimistotilat koko henkilökunnalle Rovaniemellä

Kodinomaiset ja modernit toimistotilat koko henkilökunnalle

Rovaniemellä sijaitseva tilava toimitilarakennus pitää sisällään useamman yrityksen, joista suurin on Suomen Akut Oy.

Suomen Akkujen tiloissa vallitsee kodinomainen tunnelma. Valoisan ja viihtyisän myymälän takaa, piilossa katseilta, sijoitsevat toimistotilat, jotka on suunniteltu harkitun tyylikkääksi kokonaisuudeksi. Tiloista löytyy myös verstas Suomen Akkujen huoltotöiden tekemiseen.

”Tilat on räätälöity meidän tarpeisiin ja saatiin tehdä näistä juuri meidän näköiset. Ikkunat on nostettu ylemmäs ja sijoitettu vaakaan, koska tiedettiin, että asentaja tarvitsee korkean pöydän. Toimistotilojen huonekorkeutta haluttiin nostaa, ikkunoiden kokoa kasvattaa ja hallitilakin on normaalia korkeampi. Myös ilmastointiputket haluttiin piiloon. Myymälä- ja toimistotiloista halutiin astetta hienostuneemmat, mutta silti kodinomaiset. Hallin ja myymälän välille halutiin lasiovi, että työntekijät näkevät, kun asiakas tulee myymälään. Ulkoverhoustakin muutettiin samoin kuin ulkovaloja. Paljon on jumpattu ees taas materiaaleja ja rakenteita ja saatiin silti kaikki mitä haluttiin.”

Lue lisää Siklan rakentamista toimitiloista

Sikla rakentaa liiketilat, hallit, toimitilat ja tuotantotilat ympäri Suomea. Toimitilamme ovat tilaajansa näköisiä, sillä suunnittelemme jokaisen tilan yksilöllisiin tarpeisiin sopivaksi.

Tutustumme huolellisesti asiakkaan liiketoimintaan ja kilpailuympäristöön, koska ehdotuksemme toimitilaratkaisuksi pitää tukea asiakkaan liiketoimintaa. Monimuotoisuus, kestävyys ja ekologisuus ovat suunnittelumme ytimessä. Panostamme tiloihin, joita voi muokata ja tarpeen tullen jopa siirtää.

Aloitetaan tulevaisuuden rakentaminen nyt

Ota yhteyttä
Lisätietoa kohteesta
Janne Nieminen

Janne Nieminen

konsernijohtaja, Tupos 044 534 0543