fbpx
Toteutettu:
Padelhalli Oulun Limingantulli

Suomen suurin padelhalli on Siklan rakentama ja taatusti tyylikäs!

Siklan toteuttama Suomen suurin, ja epäilemättä myös upein, padelkeskus on valmistunut Ouluun!

Padel Sports Oy:lle rakennettu padelhalli sijaitsee Limingantullissa hyvien liikenneyhteyksien äärellä. Hallin bruttoala on yli 4600 neliömetriä ja korkeuttakin hallilla on yli kymmenen metriä.

Limingantullin hallissa on 14 täysimittaista padelkenttää. Pelikenttien lisäksi tiloista löytyvät pukuhuoneet ja pesutilat, viihtyisät loungetilat, padelshop, kahvila sekä vuokrattavat edustustilat. Loungetiloissa pelaaja voi omaa pelivuoroa odottaessaan nauttia shopissa myytäviä virvokkeita sekä seurata kenttien tapahtumia.

Näissä tiloissa kelpaa nauttia liikunnan riemusta, ja asiakas on syystäkin ollut hankkeeseen ja sen lopputulokseen tyytyväinen!

Padelhalli Oulun Limingantulli

Sikla on rakentanut useita liikuntahalleja ympäri Suomea.  Toimitilamme ovat tilaajansa näköisiä, sillä suunnittelemme jokaisen tilan yksilöllisiin tarpeisiin sopivaksi. Tutustumme huolellisesti asiakkaan liiketoimintaan ja kilpailuympäristöön, koska ehdotuksemme toimitilaratkaisuksi pitää tukea asiakkaan liiketoimintaa. Monimuotoisuus, kestävyys ja ekologisuus ovat suunnittelumme ytimessä. Panostamme tiloihin, joita voi muokata ja tarpeen tullen jopa siirtää. Tulevaisuuden rakentaminen yhdessä yritysten kanssa on missiomme Siklalla.

Lue lisää lehdistötiedotteesta

Padelclub Oulu Limingantulli

Aloitetaan tulevaisuuden rakentaminen nyt

Ota yhteyttä
Lisätietoa kohteesta
Jaakko Pietiläinen

Jaakko Pietiläinen

myyntipäällikkö, Tupos 044 721 3926