fbpx
Toteutettu:
Omakoti Retiisi

Omakoti Retiisi Kuopiossa on suunniteltu kehitysvammaisten tarpeiden mukaisesti

Kalle Pakarinen, Omakoti Retiisin johtaja

"Tilat vastaavat hyvin asukkaiden tarpeisiin."

”Omakoti Retiisi on 20-paikkainen palvelukoti, jossa on neljä asukasryhmää. Jokaisella asukasryhmällä on oma oleskelu- ja ruokailutila keittiöllä. Pihalla on lisäksi erillinen tila työtoiminnalle. Palvelukodin kaikki asukaspaikkat on tarkoitettu ympärivuorokautista tukea tarvitseville asukkaille.

Tilat valmistuivat lokakuussa 2018 ja asiakkaat muuttivat tänne joulukuun alussa. Olemme viihtyneet uusissa tiloissa hyvin, oli kiva päästä muuttamaan upouusiin tiloihin. Näissä tiloissa on parasta se, että rakennus  ja tilat on suunniteltu varta vasten kehitysvammaisille asukkaille. Tilat ovat esteettömät ja esimerkiksi saunaan on helppo vanhojenkin ihmisten päästä. Myös wc:t ja pesutilat ovat käytännölliset. Tilat vastaavat hyvin asukkaiden tarpeisiin ja omaiset ovat kehuneet, että on hyvä, kun asukkailla on uudet tilat.”

Lue lisää Siklan palvelukotirakentamisesta

Omakoti Retiisi

Valmistumisvuosi

2018

Kerrosneliöt

1025

Kerrosluku

1

Lämmitysmuoto

Kaukolämpö

Paikat

20

Rakennusmateriaali

Puu

"Yhteisömuotoinen asuminen on hyvä asia. On hyvä, että tiloista löytyy erillisiä soluja. Täällä on hienot terassit ja piha, ja uusi on aina uusi! Turvallisuus on tosi tärkeää, ja täällä piha vaikuttaa turvalliselta."
Sari
työntekijä, Omakoti Retiisi

Aloitetaan tulevaisuuden rakentaminen nyt

Ota yhteyttä
Lisätietoa kohteesta
Perttu Aikkila

Perttu Aikkila

liiketoimintajohtaja, Tupos 040 913 2382

Ladattavaa