fbpx
Toteutettu:
Asunto Oy Vantaan Nikinmäen Tähkä

Korkeaa ja avaraa tilaa vehreässä ympäristössä

Sari, Asunto Oy Vantaan Nikinmäen Tähkä

"Ihana täällä on olla"

Me haaveiltiin uudesta kodista tältä alueelta, koska tämä alue vaan on niin ihana ja kaunis. Mies ajeli täällä ja huomasi kyltin, että tähän aletaan rakentaa uusia paritaloja. Me ei kyllä oltu edes uskallettu haaveilla ihan uudesta, omasta kodista. Nyt ollaankin vähän väliä muistuttaneet toisiamme, että tämä todella on meidän koti, voiko tämä olla tottakaan! Alue on ihana, koti on kaunis ja kaikki naapurit on tosi mukavia.

Kodissa kaikki on toiminut ja tämä talo on laadukkaasti rakennettu. Ollaan käyty tietysti muissakin uusissa kodeissa, ja ei ne ole olleet näin jämptin oloisia. Ei oikein ollut mitään virheitäkään, mihin olisi pitänyt puuttua tai mitä olisi pitänyt korjailla jälkikäteen. Ensimmäisenä yönä oli vähän viileätä, mutta kun siitä ilmoitettiin, niin heti tultiin säätämään lämpöjä uudelleen. Saunassa voi olla vaikka kuinka kauan. Kiuas antaa pehmeät löylyt ja ilmanvaihto toimii hyvin, täällä on raikas ilma ja hyvä hengittää. Lattialämmitys ja maalämpö on tosi mukavat. Säilytystilaa voisi aina olla enemmän, mutta näin kaksin ollessa ollaan pärjätty hyvin.

Juuri eilen illalla mies sanoi, että ajattele, meillä on tämmöinen koti. Niinpä, tämä on niin ihana ja meidän oma.

Lue lisää Siklan kotien suunnittelusta.

Asunto Oy Vantaan Nikinmäen Tähkä

Status

Valmis

Arvioitu valmistuminen

Kevät 2020

Tyyppi

Paritalo

Taloja

8

Asuntoja

16

Asuntotyypit

3h+kt+s, 4h+kt+s, 5h+kt+s

Kerrosluku

1

Lämmitysmuoto

Maalämpö vesikiertoisella lattialämmityksellä

Pysäköintipaikat

16

Kuin kaunis keidas

Asunto Oy Vantaan Nikinmäen Tähkä on valmistunut ja se onkin kuin kaunis keidas vehreän peltomaiseman keskellä! Uusi asuinmiljöö sijaitsee Vantaan Nikinmäessä luonnonkauniilla paikalla. Tontti on kaunis kallioineen ja korkeuseroineen. Tontti rajoittuu puistoon. Lähellä ovat loistavat ulkoilumaastot Sipoonkorven kansallispuistossa sekä suosittu Kuusijärven ulkoilualue uimarantoineen. Nikinmäen palvelut ovat lähellä. Kauppa, päiväkoti sekä koulu sijaitsevat noin kahden kilometrin etäisyydellä. Lahden moottoritielle on matkaa neljä kilometriä ja Helsinkiin sekä lentoasemalle noin 20 kilometriä.

Asunto Oy Vantaan Nikinmäen Tähkässä kaikki asunnot ovat yksitasoisia. Keittiö-olohuonetilassa on korotettu huonekorkeus, joka tuo valoa ja avaruutta yhteisiin hetkiin. Asunnoissa on huoneistokohtainen veden ja sähkön mittaus. Lämmitysjärjestelmänä on edullinen maalämpö ja asunnoissa on vesikiertoinen lattialämmitys.

Asuntoja erilaisiin elämäntilanteisiin ja tarpeisiin

Asunto Oy Vantaan Nikinmäen Tähkässä on kahdeksan paritaloa, joissa on yhteensä 16 asuntoa kolmioista viiden huoneen koteihin. Kompaktit kolmiot ovat kooltaan 60 neliötä, nelikoissa on tilaa 75 neliön verran ja viisikoissa 95 neliötä. Autoille on sekä autokatos- että pihapaikkoja. Jokaisessa asunnossa on kaunis terassi.

Jokaiseen huoneistoon kuuluu oma lämmin varasto. Yhtiöllä on lisäksi talovarasto, pyörävarasto, tekninen tila ja jätehuone. Piha-alueella on lisäksi leikkitilaa talon lapsille.