fbpx
Toteutettu:
Asunto Oy Vantaan Kuningas

Arkkitehdin suunnittelemia perhekoteja Vantaan Ylästössä

Asunto Oy Vantaan Kuningas

Arkkitehdin suunnittelemia perhekoteja Vantaan Ylästössä

Asunto Oy Vantaan Kuningas on rakennettu arvostetulle Vantaan Ylästön alueelle. Rauhallisella ja kulttuurihistoriallisesti merkittävällä Ylästön alueella on upeat puitteet luonnon ystävälle. Lähellä virtaa Vantaanjoki, Haltialan kotieläintila on kuin pala suomalaista maalaismaisemaa ja Pitkäkosken luonnonsuojelualue sijaitsee vain kivenheiton päässä. Päiväkodit ja koulut ovat lähellä. Jumbon kauppakeskukseen on matkaa vain muutama kilometri ja julkiset liikenneyhteydet ovat erittäin hyvät.

Asunto Oy Vantaan Kuninkaaseen kuuluu neljä rivitaloa, joista löytyy 13 kutsuvaa kotia. Arkkitehdin suunnittelemat kaksikerroksiset kodit ovat varustelultaan laadukkaita. Terassi on katettu, joten kesäkalusteet ja grillit pysyvät suojassa myös talven ajan.

Lue lisää Siklan kotien suunnittelusta

Asunto Oy Vantaan Kuningas

Tyyppi

Rivitalo

Valmistumisvuosi

2019

Taloja

4

Asuntoja

13

Asuntotyypit

3h+kt+s, 4h+kt+s, 5h+k+s

Kerrosluku

2

Lämmitysmuoto

Maalämpö vesikiertoisella lattialämmityksellä

Pysäköintipaikat

13 autokatospaikkaa, 13 pihapaikkaa

Asuntoja erilaisiin elämäntilanteisiin

Yhtiöön kuuluu 13 asuntoa laadukkaista kolmioista aina tilaviin viiden huoneen perheasuntoihin. Kolmiot ovat kooltaan 69,5 m2, nelikot 83 m2 ja viisikot peräti 110 m2. Yhtiössä on jokaiselle asunnolle sekä katoksellinen autopaikka että pihapaikka.

Yhtiössä on huoneistokohtainen puolilämmin irtainvarasto. Talojen edustalta löytyy myös leikkialue lapsille.

Ekologisuutta unohtamatta

Lämmitysmuotona Asunto Oy Vantaan Kuninkaassa on energiatehokas maalämpö ja lämmönjakona miellyttävä vesikiertoinen lattialämmitys. Käyttömukavuuden lisäksi huomioimme taloteknisten ratkaisujen valinnassa sekä energiatehokkuuden että ympäristöystävällisyyden. Jokaisessa huoneistossa onkin huoneistokohtainen sähkön ja veden mittaus, joten omaa kulutustaan on helppo seurata ja mukauttaa.