fbpx
Toteutettu:
Asunto Oy Oulun Timantti

Valossa kylpeviä kerrostaloasuntoja Oulun ydinkeskustassa

Asunto Oy Oulun Timantti on nyt valmis! Valtaosa timanttisista kodeista on jo myyty, mutta vielä on muutamia koteja vapaana Oulun keskustassa! Löydät vapaiden asuntojen listan tämän sivun lopusta.

Oletko haaveillut avarasta, jopa kaksikerroksisesta kerrostalokodista? Nyt se on totta! Sinulla on mahdollisuus asua valoisassa, halutessasi jopa kaksikerroksisessa kerrostalokodissa aivan kaupungin ytimessä. Asunto Oy Oulun Timantti kylpee luonnonvalossa, sillä asunnoissa on suuret, lattiaan saakka yltävät ikkunat, joista avautuu näkymät Oulun keskustaan. Avarapohjaisissa kodeissa valo kulkee kauniisti läpi asunnon. 7-kerroksinen, moderni rakennus näyttäytyy Oulun kaupunkikuvassa uniikkina maamerkkinä puuverhoituine kattokerroksineen.

Varaa yksityisesittelyaika Annelta tai oikean yläkulman Ota yhteyttä -lomakkeella: Anne Mehtälä, puh. 044 454 0316, anne.mehtala@sikla.fi

Lue lisää Siklan rakentamista yhtiömuotoisista kodeista.

Asunto Oy Oulun Timantti

Status

Valmis

Tyyppi

Kerrostalo

Taloja

2

Asuntoja

83

Asuntotyypit

1h+kt, 2h+kt, 2h+kt+s, 3h+kt, 3h+kt+s, 4h+kt+s

Kerrosluku

7

Lämmitysmuoto

Kaukolämpö vesikiertoisella lattialämmityksellä

Pysäköintipaikat

28 + 2 moottoripyöräpaikkaa

Asuntoja erilaisiin elämäntilanteisiin

Oulun Timantti tarjoaa koteja erilaisille asukkaille ja erilaisiin elämäntilanteisiin, sillä taloon on suunniteltu koteja niin pienempään kuin suurempaankin tilantarpeeseen – osa Timantin kodeista on rakennettu kahteen kerrokseen!

Lämmitysmuotona Oulun Timantissa on kaukolämpö ja kodit on varustettu vesikiertoisella lattialämmityksellä. Pattereita asunnoissa ei siis ole, mikä helpottaa sisustuksen suunnittelua. Asuntokohtaiset irtaimistovarastot sijaitsevat talon kellarissa ja piha-alueella on leikkipaikka talon lapsille.

Autohissillä omaan parkkihalliin

Asunto Oy Oulun Timantissa sekä auto että kuljettaja saavat nauttia oman parkkihallin tuomista hyödyistä. Lämmin talli keskellä talven paukkupakkasia tai syksyn loskakelejä ilahduttaa mieltä kummasti. Ja jotta kaikki olisi vieläkin helpompaa, nousee  autohallista hissi suoraan asuinkerroksiin. Autot kulkevat halliin autohissillä. Lisäksi talon katukerrokseen rakentuu nosto-ovella varustettuja autotalleja.

Autopaikat myydään erillisinä osakkeina.

Oma yrityksesi uusiin tiloihin?

Asunto Oy Oulun Timantin kivijalassa on vapaana vielä yksi 147-neliöinen liiketila joko vuokrakäyttöön tai omaksi. Myös liiketilasta saat lisätietoja Annelta!

Huoneisto Tyyppi m2 Myyntihinta Velaton hinta Varaustilanne
{{ result.id }} {{ result.type }} {{ result.squares }} {{ result.price }}€ {{ result.unencumbered_price }}€
{{ result.status }}
Tutustu kohteeseen Varaa asunto